Annonce
Sport

Aalborg Håndbold pligtsejrer over Fredericias oprykkere

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
De forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold vandt over Fredericia og har stadig ikke tabt i ligaen.

Aalborg Håndbold kunne sætte yderligere to point på kontoen, da det onsdag blev til en sejr over Fredericia.

De forsvarende mestre slog hjemme oprykkerne fra trekantområdet med cifrene 29-24.

Nordjyderne har nu 15 point efter deres første otte kampe på tabellens førsteplads. Fredericia ligger nummer ni med syv point.

Aalborg så ud til at være på vej mod en komfortabel sejr efter første halvleg, der endte med en føring til hjemmeholdet på 15-11.

Men Fredericia lod ikke nordjyderne stikke af efter pausen, og oprykkerne formåede at holde sig til, men fik dog aldrig rigtig lagt pres på Aalborg, som endte med at tage en sikker sejr.

Tidligere onsdag tabte sidste sæsons sølvvindere fra GOG 24-30 til Sønderjyske. Fynboerne førte 11-10 ved pausen, men blev løbet over ende af sønderjyderne i anden halvleg.

Det var GOG's andet nederlag i træk, og vicemestrene har otte point efter lige så mange kampe på ligaens syvendeplads.

Sønderjyske hopper med sejren op på tredjepladsen med ti point.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce