Annonce
112

Aarhus Ø bliver stadig brugt som racerbane: Fartbølle fik klip i kørekortet

Der bliver fortsat kørt ræs på Aarhus Ø. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

AARHUS: De lange, lige veje på Aarhus Ø er ved adskillige lejligheder blevet brugt som racerbane. Således har Århus Stiftstidende flere gange både i år og tidligere år fortalt, at der bliver kørt alt for stærkt på strækningerne.

Især Bernhard Jensens Boulevard, men også Dagmar Petersens Gade, der løber parallelt med boulevarden, er tidligere blevet brugt til alt for høje hastigheder. Der er derfor allerede etableret fartbump på Dagmar Petersens Gade, mens bumpene på Bernhard Jensens Boulevard bliver etableret i aller nærmeste fremtid.

Hvad gør fartbøllerne så? Jo, de flytter da bare racerbanen fra Bernhard Jensens Boulevard og Dagmar Petersens Gade over på en lille sidegade, hvor der så bliver giver gas.

Politiet fik derfor i løbet af weekenden flere anmeldelser om, at der blev kørt ræs på Aarhus Ø., og havde af flere omgange patruljer på stedet. Politiet valgte så søndag aften at sætte en færdselskontrol op. Her blev der blandt andet uddelt et klip i kørekortet til en ung mand, som kørte 75 km/t på stedet.

Østjyllands Politi advarer i øvrigt om, at fartbøller bør holde sig væk fra Aarhus Ø eller sænke farten, idet politiet også den kommende tid vil være synligt til stede i området for at holde øje med personer, der kører ræs eller på anden måde skaber utryghed i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Festugens fremtid er uvis: Flere arrangører afventer mandagens svar

Aarhus

Borgmester overvejer at aflyse festugen: Afgørelse træffes mandag

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Annonce