x
Annonce
Sport

Aarhus 1900-løber satte to danske rekorder ved Inde-DM

Mette Graversgaard på sejrsskamlen efter en imponerende søndag eftermiddag. Foto: Frederik Steen Nordhagen
24-årige Mette Graversgaard vandt som ventet guld på 60 meter hæk - og krydrede det hele med dansk rekord i indledende heat og finale

ATLETIK: To danske rekorder indenfor fem kvarter.

Det leverede Aarhus 1900-løberen Mette Graversgaard søndag eftermiddag ved Inde-DM i atletik i Odense.

Først tog den 24-årige hurtigløber sejren i det indledende heat ved at slå hendes egen kun tre uger gamle danske rekord på 60 meter hæk med tiden 8,32 sekunder. En forbedring på fire hundrededele.

Og kort efter var det så finaletid, hvor hun igen – som ventet – løb først over stregen og dermed vandt DM-guld. Denne gang i tiden 8,31 sekunder.

Det kommer ovenpå en helt fantastisk måned for Graversgaard, der også i februar to gange har forbedret den danske rekord i 200 meter sprint.

Ved dette DM i Odense stillede hun dog ikke op på den distance. Hun ville i stedet spare kræfterne og satse på 60 meter hæk samt 4 x 200 meter stafet i Aarhus 1900-trøjen.

.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce