Annonce
Erhverv

Aarhus-Aalborg 54 gange om ugen og bustur til Vejle: To nye ruter åbner

Fra Aarhus til Aalborg for 25 kroner. Sådan lyder et åbningstilbud fra århusianske Colour Tours. Arkivfoto: Scanpix

To nye busruter skyder op fra Aarhus, hvor du nu kan køre til Aalborg og Vejle for 25 kroner. Aarhus-Aalborg får 54 ugentlige afgange.

Annonce

AARHUS: Tag bussen til Aalborg. For 25 kroner.

En ny busrute ser fredag dagens lys fra Aarhus til Aalborg med seks daglige afgange på hverdage og 12 afgange lørdag og søndag. Bag busruten står århusianske Colour Tours, som sætter ekstra trumf på lørdag 6. oktober, når selskabet åbner endnu en helt ny rute, nemlig Aarhus-Vejle.

Presse- og salgsleder Thomas Jensen fra Colour Tours siger til Stiften.dk, at alle afgange fra Aarhus mod de nye destinationer i nord og syd bliver fra Musikhuset. Åbningerne af de nye ruter sker under navnet på Pendulfart.dk, hvor der kan købes billetter.

- 25 kroner for en enkelt til Aalborg er et slagtilbud, som markerer åbningen af ruten. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at nu sker der noget nyt. De første 1000 billetter sælges til 25 kroner, hvorefter prisen til Aalborg er 80 kroner, siger Thomas Jensen.

Annonce

Selskab kører ikke fjernruter

Der er en del restriktioner på det danske marked for busser. Således må selskaber, der opererer mellem de større byer i landet i fast rutefart på de såkaldte fjernruter, ikke åbne ruter på kortere distancer som for eksempel Aarhus-Aalborg. Thomas Jensen fra Colour Tours oplyser, at selskabet ikke kommer i karambolage med disse regler.

- Vi opererer normalt ikke indenfor markedet med fjernruter. Vi er et selskab, der laver busrejser med blandt andet hotel. Men der findes et andet marked end fjernbusser. Det er det, vi dyrker nu, siger Thomas Jensen.

- Vi vil med de nye ruter til Aalborg og Vejle tilbyde, at folk kan tage af sted om morgenen - og så være i for eksempel Aarhus tre-seks timer alt efter behov - og så kan man køre tilbage til Aalborg. Sådan, som det var tilfældet med turene ned over grænsen i gamle dage, siger Thomas Jensen.

Bag Colour Tours står ifølge selskabsoplysningerne blandt andre Thomas Hintze, som i sin tid grundlagde Rød Billet-selskabet og idéen til samme. Det blev senere opkøbt af Flixbus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Skulptur af testikler vækker vrede, halvandet år efter at den kom op

Annonce