Annonce
Østjylland

Aarhus Airport føjer græske favoritter til ruteporteføljen

I 2019 kan østjyder flyve direkte til solskinsøerne Zakynthos og Kreta. PR-foto: Aarhus Airport

Fra sommeren 2019 kan rejsende fra Aarhus Airport flyve direkte til både Kreta og Zakynthos

Tirstrup: Det er østjydernes feriepræferencer, der nu fører til endnu en udvidelse af flytrafikken fra Aarhus.

Aarhus Airport er sammen med flyselskabet Århus Charter snart klar med direkte fly fra Aarhus til to af det græske øhavs eftertragtede destinationer, nemlig Kreta og Zakynthos.

- Ved at introducere to populære græske destinationer forsøger vi at opfylde vores gæsters ønske om flere spændende charterrejsemål lokalt fra Aarhus Airport. Der er ingen tvivl om, at Aarhus Airport er vores hjemmebane, så vi glæder os naturligvis over den gode udvikling, som lufthavnen er i, og vi ser frem til at kunne øge kapaciteten betragteligt fra næste sommer, siger Henrik G. Jensen, der er direktør i Århus Charter.

Tilføjelsen af de græske favoritter lægger sig i halen af en lang række nye ruter fra Aarhus Airport. Alene i år har lufthavnen præsenteret otte nye destinationer, og samlet tegner Aarhus Airport sig lige nu for et rutenetværk på 20 forskellige destinationer. Hertil kommer åbningen af ruten mellem Aarhus og Gatwick i London i efteråret og forbindelserne til Zakynthos og Kreta næste sommer.

- De mange nye destinationer er en del af en forventet succes, som udspringer af en benhård strategisk indsats for udvikling af nye ruter til og fra Aarhus. Zakynthos og Kreta er to meget efterspurgte og vigtige tilføjelser til vores ruteportefølje, og derfor er vi også glade for, at Århus Charter har skelet til passagerernes ønske om at flyve på ferie fra østjydernes nærlufthavn, siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Annonce
Aarhus Airport har oplevet vækst i både antallet af ruter og passagerer. PR-foto: Aarhus Airport
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt miljøvenligt våben mod glatte fortove: Vulkansk aske erstatter salt og sand

Annonce