Annonce
Sport

Aarhus-atlet satte dansk rekord i Stockholm

Mette Graversgaard fortsatte de gode takter, da hun søndag blev nummer tre på 100 meter hæk ved Diamond League-stævnet i Stockholm. Arkivfoto: Ole Nielsen
Mette Graversgaard fortsatte de gode takter, da hun søndag satte en ny dansk rekord på 100 meter hæk ved Diamond League-stævnet i Stockholm.
Annonce

ATLETIK: Den unge århusianske hækkeløber Mette Graversgaard fortsætter de gode takter. Søndag stillede hun til start ved Diamond League-stævnet i Stockholm og endnu engang understrege den unge Aarhus 1900-løber, at formen er rigtig god.

I favoritdisciplinen 100 meter hæk spurtede hun sig til en tredjeplads i tiden 13,13 sekunder. En imponerende præstation af den 24-årige atlet, som forbedrede sin egen personlige rekord og satte dansk rekord på distancen.

Mette Graversgaard var også indehaver af den tidligere rekord. Den satte hun tilbage i 2018, da hun klarede de 100 meter hæk i 13,39 sekunder.

Tredjepladsen i Stockholm er blot en af flere gode tider af den århusianske atlet, som ved det seneste danske mesterskab på Østerbro Stadion vandt 100 meter hæk og 200 meter.

Den tidligere danske OL-sølvvinder Sara Slott Petersen var også på startlisten i Stockholm. I et felt på otte løbere sluttede hun på en fjerdeplads i tiden 56.30 sekunder, hvilket var hendes sæsonbedste på 400 meter hæk. Hollandske Femke Bol, der havde tilbagelagt distancen hurtigst i denne sæson, vandt også konkurrencen i 54,68 sekunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Aarhus

Corona fordelt på alder: Det går den rigtige vej for alle grupper i Aarhus

Annonce