Annonce
Sport

Aarhus-bokser drømmer om svensk revanchekamp

Jeppe Morell håber på en revanchekamp mod Sven Fornling, som han tabte til for halvandet år side. Foto: Jens Thaysen
Jeppe Morell vil gerne have en kamp mod den regerende verdensmester hos IBO, Sven Fornling, som han tabte til for halvandet år siden.

BOKSNING: Han lettede af glæde fra den hårde kanvas, da hans sejr over finske Dayron Lester blev annonceret. Sejren over den cubansk-fødte modstander sendte ikke bare den første internationale titel i hænderne på den hårdtarbejdende bokser, men fyrede ham også opad ranglisten med samme kraft, som det jubelspring Morell selv leverede.

Med titlen som baltisk mester i International Boxing Federation er Morell rangeret i top 50 på Boxrecs uofficielle liste, ligesom han tager et godt spring frem hos IBF på grund af mesterskabsbæltet. Et spring, som den 29-årige let sværvægter håber kan skabe grundlag for en revanche mod svenske Sven Fornling, som han tabte til i begyndelsen af 2018. Fornling er verdensmester i let sværvægt hos International Boxing Organisation.

- Sejren har givet en masse skulderklap fra mange mennesker, der er glade på min vegne. Jeg er også glad for min sejr, men du begynder også hurtigt at kigge videre på hvad det næste skridt skal være. Sejren og titlen giver nye muligheder i forhold til nye store udfordringer, siger Morell og tilføjer, at springet på ranglisterne vil gøre ham interessant for flere forbund.

- Jeg tror, at Mogens Palle godt kunne tænke sig at lave en kamp mellem Patrick Nielsen og jeg. Det ville være en helt anden slags kamp. Jeg møder gerne Patrick, men sportsligt set ville det være mere interessant at bokse mod Sven Fornling, siger Jeppe Morell.

Morell og den svenske bokser kæmpede om for halvandet år siden om den titel, der nu er kommet i Morells besiddelse. Dengang tabte Aarhus-bokseren på teknisk knockout efter han fik en øjenskade, men den 29-årig føler, at han har rykket sig så meget siden hen, at han kan godt kan slå svenskeren, hvis han får chancen.

- Jeg tror godt, at jeg kan slå Fornling. Jeg føler, at jeg er blevet bedre som bokser siden vi mødtes dengang. Det er han selvfølgelig også, men jeg er sikker på, at det kan blive en fed kamp, siger Morell og tilføjer, at Fornling i sin tid lovede ham en mulighed for revanche i nederlagets stund.

Annonce

Ny tur til Italien

Det er dog i sidste ende promotor Mogens Palle, der bestemmer hvem den 29-årige bokser skal op imod næste gang. Men selvom modstanderen er ukendt, så er det sikkert, at Aarhus-bokseren vil forsøge at gentage den gode optakt som han havde til kampen mod Dayron Lester. Træningsopholdet i Rom lagde nye lag på hans evner som bokser og han er allerede i gang med at snakke med sin sparringspartner, italienske Giovanni de Carolis, om et nyt ophold i Italien.

- Optakten til min seneste kamp var den bedste, som jeg har haft i min karriere. Det har vi naturligvis kigget nærmere på og talt om at få kørt ind igen. Carolis vandt også hans kamp og vi har talt om at lave et samarbejde igen, men jeg skal gerne være dernede lidt længere denne gang. Jeg havde 10 dage sidst, men det kunne være fedt, hvis det minimum var 14 dage med hård sparring, siger Morell og tilføjer, at det formentlig vil betyde, at han vil skulle afsted alene i det meste af tiden, da hans træner Thomas Povlsen også skal træne Enock Poulsen hjemme i Aarhus.

- Hvis det bliver den ønskede længde, så vil jeg være tvunget til at indgå et kompromis for at komme afsted, men det er jeg villig til at gøre i forhold til det, som det giver mig at komme afsted. Thomas vil formentlig kunne være med et par dage og så vil han derefter skulle sekundere mig via Skype. Det har han prøvet før, siger bokseren.

Jeppe Morell har bokset 12 kampe i sin professionelle karriere og har vundet 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce