Annonce
Sport

Aarhus-boksere skal bokse i København til februar

Jeppe Morell kan endelig skimte en kamp i horisonten. Foto: Jens Thaysen

BOKSNING: De har måtte væbne sig med tålmodighed, men nu kan Aarhus-bokserne Jeppe Morell og Victor Ramon se frem til at komme i kamp. De to professionelle boksere var senest i ringen ved Mogens Palles stævne i Randers i juni måned. Nu står det imidlertid fast, at begge boksere skal i aktion ved et stævne i København til februar, når Sarah Mahfoud bokser hovedkamp.

- Jeppe kommer til at få en hård international udfordring. Det bliver en hård kamp, hvor det virkelig skal testes om han er klar til at tage det næste skridt. Han er blevet 30 år efterhånden, så det er nu det skal være, hvis han skal rykke sig, siger boksetræner Thomas Povlsen, der står for den daglige træning af Morell.

Jeppe Morell valgte tidligere på året at sige sit job op og satse fuldt ud på boksningen.

- Det kræver selvfølgelig en større stævne aktivitet på sigt. Så der skal gerne komme nogle stævner, hvis jeg skal kunne få det til at hænge sammen. På den anden side er det også nu, at jeg skal tage springet. Jeg bliver trods alt 30 lige om lidt, udtalte bokseren dengang.

Hans seneste sejr over Dayron Lester sikrede ham titlen som baltisk mester hos IBF, International Boxing Federation.

For Victor Ramon bliver det kamp nummer to som professionel.

- Det bliver endnu en kamp, der skal være med til at bygge Victor op. Han er stadig ung og har masser af tid, men han er også sulten efter at komme i kamp. Det bliver godt for dem begge at komme i ringen igen. Det er trods alt et stykke tid siden, siger Thomas Povlsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce