Annonce
Aarhus

Aarhus-bureau tordner frem: Madrid, Barcelona, Oslo, London – nu også Amsterdam

Novicell i Højbjerg er klar til at indtage Holland og Amsterdam. Her hovedkvarteret i Højbjerg. PR-foto
Novicell i Højbjerg har vind i sejlene. Nu åbner virksomheden med 270 medarbejdere kontor i Amsterdam.

AARHUS: Aarhus-bureauet Novicell eksporterer nu flere af sine medarbejdere over grænserne, når virksomheden åbner kontor i endnu et europæisk land.

Onlinebureauet Novicell vil nu etablere sig  i Amsterdam. Dermed er virksomheden nu repræsenteret i fem europæiske lande. Åbningen følger en model, der har givet Novicell hurtig vækst i blandt andet London.

Novicell beskæftiger 270 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Madrid, Barcelona, Oslo, London – og nu også Asterdam.

Åbningen i Holland sker på baggrund et større, strategisk analysearbejde, forklarer Per Kirchner, administrerende direktør i Novicell.


Det betyder, at vi udstationerer en række danske nøglemedarbejdere, der får til opgave at få kontoret op at køre på samme måde som vi driver vores forretning i Danmark

Per Kirchner, adm. direktør


- Vi har længe vidst, at det helt store vækstpotentiale for Novicell ligger internationalt. Vi har skabt en forretning med nogle gode og velafprøvede processer, som vi har gode muligheder for at skalere internationalt, hvis vi ellers kan rekruttere de rigtige medarbejdere. Derfor har vi brugt en del ressourcer på at undersøge den teknologiske modenhed på tværs af de europæiske lande for at se, hvor vi har de bedste muligheder for at rulle vores koncept ud, siger han.

Annonce

Holland og Danmark matcher

- Holland er et interessant marked, fordi man teknologisk minder meget om Danmark – det er de samme forretningsmæssige udfordringer, virksomhederne slås med, og de store danske CMS-platforme, som vi naturligvis mestrer til fulde, er også i kraftig vækst derned. Desuden er det muligt at rekruttere de rette kompetencer, siger Per Kirchner.

Novicell har gennem årene gjort sig forskellige erfaringer med at åbne kontorer i udlandet. Man har derfor skabt et relativt fast udrulningskoncept, som virksomheden blandt andet også har anvendt med stor succes i London.

Annonce

Nøglemedarbejdere sendes til Amsterdam

- Vi åbner i Holland efter vores London-model. Det betyder, at vi udstationerer en række danske nøglemedarbejdere, der får til opgave at få kontoret op at køre på samme måde, som vi driver vores forretning i Danmark. Det har vist sig at være en særdeles effektiv måde at skabe en levedygtig forretning på med de rigtige processer og den rigtige kultur – udviklere og salgsfolk er selvsagt lokale folk med de sproglige og faglige kompetencer i orden, siger Per Kirchner.

Per Kirchner, administrerende direktør hos Novicell, mener, at den hollandske mentalitet læner sig op af den danske. Derfor passer det perfekt med nyt kontor i Amsterdam for Aarhus-virksomheden. PR-Foto

Novicells nye kontor er placeret tæt på Amsterdams internationale lufthavn, og det er ikke tilfældigt.

- Der er over 500 internationale virksomheder, der har hovedsæde i Amsterdam. Vores erfaringer fra London viser, at vi faktisk er ret gode til at lande de helt store internationale opgaver, hvis vi først kommer indenfor i hovedsæderne. Så når verden for alvor åbner op igen, er vi naturligvis også klar til at gøre Amsterdam til stedet, hvor de internationale virksomheder samler deres digitale ressourcer fra hele verden, siger Per Kirchner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce