Annonce
Aarhus

Aarhus-bureau tordner frem: Madrid, Barcelona, Oslo, London – nu også Amsterdam

Novicell i Højbjerg er klar til at indtage Holland og Amsterdam. Her hovedkvarteret i Højbjerg. PR-foto
Novicell i Højbjerg har vind i sejlene. Nu åbner virksomheden med 270 medarbejdere kontor i Amsterdam.

AARHUS: Aarhus-bureauet Novicell eksporterer nu flere af sine medarbejdere over grænserne, når virksomheden åbner kontor i endnu et europæisk land.

Onlinebureauet Novicell vil nu etablere sig  i Amsterdam. Dermed er virksomheden nu repræsenteret i fem europæiske lande. Åbningen følger en model, der har givet Novicell hurtig vækst i blandt andet London.

Novicell beskæftiger 270 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Madrid, Barcelona, Oslo, London – og nu også Asterdam.

Annonce

Åbningen i Holland sker på baggrund et større, strategisk analysearbejde, forklarer Per Kirchner, administrerende direktør i Novicell.


Det betyder, at vi udstationerer en række danske nøglemedarbejdere, der får til opgave at få kontoret op at køre på samme måde som vi driver vores forretning i Danmark

Per Kirchner, adm. direktør


- Vi har længe vidst, at det helt store vækstpotentiale for Novicell ligger internationalt. Vi har skabt en forretning med nogle gode og velafprøvede processer, som vi har gode muligheder for at skalere internationalt, hvis vi ellers kan rekruttere de rigtige medarbejdere. Derfor har vi brugt en del ressourcer på at undersøge den teknologiske modenhed på tværs af de europæiske lande for at se, hvor vi har de bedste muligheder for at rulle vores koncept ud, siger han.

Holland og Danmark matcher

- Holland er et interessant marked, fordi man teknologisk minder meget om Danmark – det er de samme forretningsmæssige udfordringer, virksomhederne slås med, og de store danske CMS-platforme, som vi naturligvis mestrer til fulde, er også i kraftig vækst derned. Desuden er det muligt at rekruttere de rette kompetencer, siger Per Kirchner.

Novicell har gennem årene gjort sig forskellige erfaringer med at åbne kontorer i udlandet. Man har derfor skabt et relativt fast udrulningskoncept, som virksomheden blandt andet også har anvendt med stor succes i London.

Annonce

Nøglemedarbejdere sendes til Amsterdam

- Vi åbner i Holland efter vores London-model. Det betyder, at vi udstationerer en række danske nøglemedarbejdere, der får til opgave at få kontoret op at køre på samme måde, som vi driver vores forretning i Danmark. Det har vist sig at være en særdeles effektiv måde at skabe en levedygtig forretning på med de rigtige processer og den rigtige kultur – udviklere og salgsfolk er selvsagt lokale folk med de sproglige og faglige kompetencer i orden, siger Per Kirchner.

Per Kirchner, administrerende direktør hos Novicell, mener, at den hollandske mentalitet læner sig op af den danske. Derfor passer det perfekt med nyt kontor i Amsterdam for Aarhus-virksomheden. PR-Foto

Novicells nye kontor er placeret tæt på Amsterdams internationale lufthavn, og det er ikke tilfældigt.

- Der er over 500 internationale virksomheder, der har hovedsæde i Amsterdam. Vores erfaringer fra London viser, at vi faktisk er ret gode til at lande de helt store internationale opgaver, hvis vi først kommer indenfor i hovedsæderne. Så når verden for alvor åbner op igen, er vi naturligvis også klar til at gøre Amsterdam til stedet, hvor de internationale virksomheder samler deres digitale ressourcer fra hele verden, siger Per Kirchner.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Årets webshop 2021: Eventyret startede omkring et bål for 25 år siden

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Strejkende sygeplejersker:  ... det er Christiansborg, der skal løse problemet med ligeløn

AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Sport

Den magiske målmand stod i vejen: Brabrand smider Hobro ud af pokalturneringen efter straffe

Alarm 112

83-årig mand savnet: Sidst set på Samsø

Aarhus For abonnenter

Trine blev 'hende fra Løvens Hule': Har knoklet benhårdt for at skabe en succes af glimmer og guld

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat For abonnenter

Hvad nu, Venstre: Ahlers exit er en katastrofe

Alarm 112

Tidligere drabsdømt fængslet efter røveri: Blev tacklet og lagt i armlås af teenagesøn

Østjylland

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Alarm 112

'Rød alarm': Brand i køkken medførte evakuering af Bruuns Galleri

Aarhus For abonnenter

Fra hobby til millioner: Det har kostet Mia og Kenneth blod, sved og tårer at holde fast i succesen

Alarm 112

Vanvidsbilist mister bilen: Overhalede politiet med 200 km/t

Annonce