Annonce
Aarhus

Aarhus-bureau vokser stærkt: Corona-krise gør virksomheder endnu mere digitale

Coronakrisen får ifølge administrerende direktør, Per Kirchner, ikke den store negative indflydelse på næste års regnskab. Foto: Hans Christian Jacobsen
Novicell med 280 medarbejdere er en succeshistorie med nyt rekordregnskab – og nyt kontor på vej i Amsterdam.
Annonce

AARHUS: Det digitale konsulenthus Novicell, der ligger i Højbjerg, fortsætter sin vækst, og den øjeblikkelige coronakrise kan styrke virksomheden endnu mere.

2019-regnskabet, der netop er kommet, viste et overskud på godt 18 millioner kroner og en bruttofortjeneste på 147 millioner kroner. Novicell er med sine 280 ansatte specialist i at hjælpe sine kunder med at lave forretning online.

Coronakrisen får ifølge administrerende direktør, Per Kirchner, ikke den store negative indflydelse på næste års regnskab.

- Vores medarbejdere har i store træk kunnet løse opgaver hjemmefra, så selv om vi kommer ud af første halvår med en lavere vækst sammenlignet med sidste år, skal vi bestemt ikke klage. Hvis der er kommet noget positivt ud af krisen, så er det, at det digitale har fået endnu mere fokus, og det uforløste potentiale, som mange virksomheder har på den front, skal vi forsøge at forløse, siger Per Kirchner.

Annonce

Udvider i udlandet

Novicell købte sidste år ved sit hovedsæde på Søren Nymarks Vej i Højbjergs industrikvarter en 6000 kvadratmester stor lagerhal, der tidligere husede Scandinavisk Tobakscompagni.

Den er tænkt at skulle huse nye medarbejdere, lige som andre it-virksomheder kan leje sig ind i det nye it-kraftcenter. Men det er ikke kun nationalt, at Novicell med afdelinger også i København, London, Madrid, Spanien og Oslo gør sig.

En stor del af årets overskud blev rent faktisk skabt i de udenlandske virksomheder – blandt andet i London, og i fremtiden bliver der blandt andet fokus på et nyt kontor i Amsterdam.

- Vi vil i løbet af de kommende måneder åbne en afdeling i Amsterdam. Vores forretningsmodel handler i høj grad om at finde de rette mennesker, og når vi har dem, kan vi relativt simpelt integrere dem i vores systemer og vores forretningsprocedurer. Der er et interessant marked i Holland, som på mange måder minder om det danske, så jeg er ikke i tvivl om, at vi vil være i stand til at lave succes – selv i den nuværende situation, siger Per Kirchner.

Direktøren mener, at markedet, Novicell opererer i, også i fremtiden vil vokse.

- Virksomheder søger i stigende grad samarbejdspartnere, der kan vækste deres forretning frem for nogen, der blot kan bygge dem et flot website. Vores fremgang skyldes et målrettet fokus på at lave målbare resultater for vores kunder via digitale løsninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce