Annonce
Aarhus

Aarhus bytter færge med Bornholm: En af verdens største katamaranfærger sejler til Bornholm i sommeren

Express 2 fra Molslinjen sejler fra Ystad til Rønne til sommer. Foto: Henning Bagger
På grund af stor interesse for en sommer på Bornholm, må Bornholmslinjen på trods af mange ekstra afgange snart melde udsolgt. Derfor sender Molslinjen en af verdens største katamaranfærger fra Aarhus til undsætning.
Annonce

AARHUS: Sommerferien i år kommer med stor sandsynlighed til at blive holdt i Danmark for de fleste danskere i år. Corona-krisen har skruet efterspørgslen på en ferie i det danske ferielandskab markant op.

Et af de mest populære feriemål i Danmark er Bornholm. Her meldes alle færgeafgange udsolgt på Bornholmslinjen. Derfor bytter Molslinjen nu færger med Bornholmslinjen.

Express 2, der er en af verdens største katamaranfærger, sejler dermed mellem Ystad og Rønne sommeren over, mens den mindre hurtigefærge Max sendes til Aarhus.

- Vi har allerede sat 200 ekstra afgange ind mellem Ystad og Rønne hen over sommeren og sensommeren. Men på grund af corona-krisen har vi nedsat passagerkapaciteten på færgerne, og det betyder, at billet-hylderne tømmes meget hurtigt nu, forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Ved at bytte rundt på Max og Express 2 kommer der væsentlig mere kapacitet til Bornholm. Express 2 kan fragte op til 396 biler mod en bilkapacitet på op til 218 biler på Max.

Express 2 sejler sin første tur mellem Rønne og Ystad 18. juni og returnerer til Kattegat 18. august 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce