Annonce
Sport

Aarhus-chef efter nederlag til mestrene: - Vi blev fysisk overmatchet

Heine Eriksen var ganske afklaret efter onsdagens nederlag til de forsvarende mestre. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
At Aarhus United i anden halvleg måtte se onsdagens modstandere fra Team Esbjerg trække fra, var især på grund af esbjergenserne imponerende fysiske tilstedeværelse. Sådan lød dommen fra cheftræner Heine Eriksen efter nederlaget mod Esbjerg.
Annonce

HÅNDBOLD: Det var en afklaret Aarhus United cheftræner, der efter onsdagens kamp mod de forsvarende danmarksmestre kunne rejse hjem med et nederlag i bagagen.

- Sagen er jo bare den, at Esbjerg er et rigtig, rigtig godt håndboldhold, påpeger cheftræner Heine Eriksen efter nederlaget, der var det andet i streg for Aarhus United.


Vi bliver simpelthen bare fysisk overmatchede af Esbjerg i løbet af kampen. Deres spillere er bare højere og tungere end vores

Heine Eriksen, cheftræner i Aarhus United


Selvom aarhusianerne kom skidt fra start, fik de kæmpet sig godt tilbage i løbet af første halvleg, hvor Eriksen så flere fine takter.

- Vi vinder jo reelt set de sidste 25 minutter af første halvleg, og vi kommer egentlig også rigtig godt ud til anden halvleg, fortæller Eriksen.

Annonce

Fysikken blev udslagsgivende

Som kampen skred frem blev niveauforskellen mellem de to mandskaber dog manifesteret, og for Heine Eriksen var særligt ét aspekt af spillet afgørende for hjemmeholdets overbevisende sejr.

- Vi bliver simpelthen bare fysisk overmatchede af Esbjerg i løbet af kampen. Deres spillere er bare højere og tungere end vores.

Sidst Aarhus Uniteds kvinder var i aktion mødte de titelbejlerne fra Viborg HK, og også her viste aarhusianerne fine takter i første halvleg, for så at blive overmatchet i anden halvleg.

Eriksen mente dog ikke rigtigt, at det var et spørgsmål om, at luften gik af ballonen for Aarhus United, men igen snarere et spørgsmål om, at esbjergenserne ganske enkelt bare var for stor en mundfuld rent fysisk.

Annonce

Marginen blev for stor

Da de 60 minutters håndbold var spillet stod Team Esbjerg tilbage med en sejr på hele ti mål, hvilket dermed også var Aarhus Uniteds næststørste nederlag i løbet af sæsonen, kun overgået af nederlaget mod Herning-Ikast Håndbold i september, hvor marginen var på 12 mål.

- Jeg synes egentlig, at nederlaget bliver for stort. Vi ender med at spille lidt ungdomshåndbold til sidst, så slutresultatet afspejler måske ikke helt kampens forløb, siger cheftræner Eriksen.

Nu venter snart tre afgørende kampe for Aarhus United, hvor det skal afgøres om de aarhusianske kvinder skal deltage i årets slutspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce