Annonce
Aarhus

Aarhus City Halvmarathon aflyses

Aarhus City Halvmarathon 2020 er aflyst. Foto: Kim Haugaard
Tusindevis af løbere kommer ikke til at løbe Aarhus rundt til oktober. Det står klart efter Aarhus City Halvmarathon er blevet aflyst.
Annonce

Det er med et blødende hjerte, at vi desværre må meddele, der ikke bliver afholdt BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i 2020 efter de danske myndigheder har forlænget forbuddet mod større forsamlinger.

Sådan skriver Aarhus City Halvmarathon på deres Facebook-side fredag eftermiddag.

- Vi havde krydset fingre og holdt vejret til det sidste i et spinkelt håb om, at de netop afsluttede politiske forhandlinger ville ende ud i en aftale, der, uden det politisk motiverede forsamlingsforbud, ville gøre det muligt for at os gennemføre byens løbefest med fuld fokus på de sundhedsmæssige retningslinjer, uddyber de på Facebook.

De beklager, at de ikke har kunne melde noget konkret ud før nu, og skriver de har afventet regeringens udspil og har samtidig været i tæt dialog med politiet og andre myndigheder i håbet om, at de fælles kunne finde en løsning.

Det har desværre vist sig ikke at være muligt.

Aarhus City Halvmarathon, BESTSELLER og deres andre samarbejdspartnere oplyser, at de havde glædet sig til at holde en fest, og ved, at de med meldingen skuffer mange løbere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce