Annoncørbetalt indhold

Aarhus – en by fyldt med underholdning

Arbejdet inde bag rækværket er i fuld gang, og den første af de to nye rutsjebaner, T-Rex Family Coaster, er færdigbygget. Nu mangler der at blive installeret vogne og bygget stationsbygning. Foto: Søren Ladefoged.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For dem der har boet her i den jyske hovedstad i mange år, er der ingen tvivl om at netop Aarhus har virkelig meget god underholdning at byde på og i alle genrer. Er du tilflytter, kender du måske ikke så meget til vores dejlige by endnu, så læs med her, hvor vi giver dig gode tips til underholdning i byen.


Annonce

Skulle idéerne til underholdning herunder mod forventning ikke friste, er der naturligvis altid den mulighed at tage et lille online spil på Betbonuskode.dk. Som altid, når du spiller på nettet, er det en god idé på forhånd at beslutte sig for, hvor mange penge, man vil spille for, så man ikke risikerer at spille alle sine penge op.


Bliv imponeret igen og igen på Arken 

Hvis du endnu ikke har besøgt museet Arken, er det på høje tid. Måske har du allerede været der, men så har du højt sandsynligt lyst til et gensyn og gå på opdagelse i den aktuelle udstilling. Den spektakulære udsigt fra den øverste etage, hvor man har et 365 graders udsyn gennem farvet glas, bliver man heller aldrig træt af. Denne øverste del af museet var ikke end del af det oprindelige design men blev tilført efter nogle år af den islandske kunstner Olafur Elisasson og har siden tiltrukket tusinder af besøgende fra både ind- og udland.


Udforsk byens mange spillesteder 

En anden type underholdning du kan gå på opdagelse i, er byens mange gode spillesteder. Her er der rig mulighed for at få tanket op på god livemusik rundt omkring i byen og ikke mindst nyde en øl eller to. Det er ikke tilfældigt, at mange af de store danske musikere kommer fra netop Aarhus, for her er musikken i højsædet. Inden du tager plads i baren, kan du nyde et udsøgt måltid mad på en af byens mange gode restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Således kan du blive mæt og glad, uanset om du er til sushi, kebab eller en stor, saftig bøf med pommes og bearnaise til.


Gå tur ved slottet 

Er du mere til oplevelser i naturen, kan du vælge at tage ud og gå en lang tur i skovene omkring Marselisborg slot. Her er der fred og ro fra byens puls, og især i weekenderne ynder byens indbyggere at tage herud for at lade batterierne op og få lidt jord under skoene. Herfra er der også mulighed for at kig til vandet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.