Annonce
Livsstil

Aarhus får ny madport: Burgerkæde åbner sin tredje restaurant i Aarhus

Der er basis for, at nogle gæster møder op i god tid til åbningen af Carl's Jr. i Skejby, hvor der torsdag er en gratis ugentlig burger i et år på spil til de første 100 gæster. Foto: Salling Group

Carl's Jr. åbner torsdag sin tredje restaurant i Aarhus. Det sker lige ved Ikea-rundkørslen, hvor en anden fastfood-gigant også har tændt grillen. De første 100 gæster kan få gratis burger i et helt år.

AARHUS: Torsdag er der godt nyt for fastfood-elskere. Burgerkæden Carl's Jr. åbner sin tredje restaurant i Aarhus.

Det sker ved Ikea-rundkørslen i Skejby, hvor også en anden fastfoodkæde, Sunset Boulevard, slog dørene op i sidste uge midtimellem Djurslandmotorvejen og Randersvej.

Udover godt 120 siddepladser indenfor, tilbyder restauranten også Drive Thru, hvor folk kan tage maden med på farten. Placeringen ligger i det detailområde, der officielt kaldes 'Porten til Aarhus', hvor også Danmarks største Elgiganten åbner.

Carl's Jr. har også butikker placeret i Bilka Tilst og i Storcenter Nord. Det er USAs femte største burgerkæde, og i Danmark står Salling Group bag kæden.

- Det har været rigtig spændende at være med fra starten, og det bliver skønt endelig at komme rigtig i gang. Vi har fået samlet et stærkt team af medarbejdere, der bare er klar til at give den gas - både i de kommende åbningsdage og når dagligdagen melder sig efterfølgende, fortæller den nye restaurantchef, Gitte Andersen.

- Jeg synes, der er noget vildt fedt over, at vi giver gæsten en burger, der er lavet helt specielt til dem. Så ved både vi og gæsten, at den er helt frisk og saftig, tilføjer Gitte.

Annonce

Købud: Gratis burgere til de første 100 gæster

Åbningen bliver blandt andet fejret med, at de første 100 gæster, som køber en menu, får en gratis burger om ugen i et helt år. Derudover vil alle gæster på åbningsdagen og i åbningsweekenden få et særligt VIP-kort, der giver 20 procent i rabat på deres ordre resten af året.

- Folk var helt vilde, da vi åbnede i Storcenter Nord og i Bilka Tilst - flere gæster lå i kø hele natten for at være de første til at købe en menu. Det kunne være fedt, hvis det samme skete i Skejby, siger Gitte Andersen.

Restauranten er den 17. Carl's Jr. i Danmark. Til åbningen vil der blive ansat omkring 45 medarbejdere, der skal være med til både at tage i mod bestillinger og tilberede maden i køkkenet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Annonce