Annonce
Livsstil

Aarhus får ny madport: Burgerkæde åbner sin tredje restaurant i Aarhus

Der er basis for, at nogle gæster møder op i god tid til åbningen af Carl's Jr. i Skejby, hvor der torsdag er en gratis ugentlig burger i et år på spil til de første 100 gæster. Foto: Salling Group

Carl's Jr. åbner torsdag sin tredje restaurant i Aarhus. Det sker lige ved Ikea-rundkørslen, hvor en anden fastfood-gigant også har tændt grillen. De første 100 gæster kan få gratis burger i et helt år.

Annonce

AARHUS: Torsdag er der godt nyt for fastfood-elskere. Burgerkæden Carl's Jr. åbner sin tredje restaurant i Aarhus.

Det sker ved Ikea-rundkørslen i Skejby, hvor også en anden fastfoodkæde, Sunset Boulevard, slog dørene op i sidste uge midtimellem Djurslandmotorvejen og Randersvej.

Udover godt 120 siddepladser indenfor, tilbyder restauranten også Drive Thru, hvor folk kan tage maden med på farten. Placeringen ligger i det detailområde, der officielt kaldes 'Porten til Aarhus', hvor også Danmarks største Elgiganten åbner.

Carl's Jr. har også butikker placeret i Bilka Tilst og i Storcenter Nord. Det er USAs femte største burgerkæde, og i Danmark står Salling Group bag kæden.

- Det har været rigtig spændende at være med fra starten, og det bliver skønt endelig at komme rigtig i gang. Vi har fået samlet et stærkt team af medarbejdere, der bare er klar til at give den gas - både i de kommende åbningsdage og når dagligdagen melder sig efterfølgende, fortæller den nye restaurantchef, Gitte Andersen.

- Jeg synes, der er noget vildt fedt over, at vi giver gæsten en burger, der er lavet helt specielt til dem. Så ved både vi og gæsten, at den er helt frisk og saftig, tilføjer Gitte.

Annonce

Købud: Gratis burgere til de første 100 gæster

Åbningen bliver blandt andet fejret med, at de første 100 gæster, som køber en menu, får en gratis burger om ugen i et helt år. Derudover vil alle gæster på åbningsdagen og i åbningsweekenden få et særligt VIP-kort, der giver 20 procent i rabat på deres ordre resten af året.

- Folk var helt vilde, da vi åbnede i Storcenter Nord og i Bilka Tilst - flere gæster lå i kø hele natten for at være de første til at købe en menu. Det kunne være fedt, hvis det samme skete i Skejby, siger Gitte Andersen.

Restauranten er den 17. Carl's Jr. i Danmark. Til åbningen vil der blive ansat omkring 45 medarbejdere, der skal være med til både at tage i mod bestillinger og tilberede maden i køkkenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Annonce