Annonce
Aarhus

Aarhus får ny Starbucks i historiske omgivelser

<p>Latten hos Starbucks i hjertet af Aarhus i Latinerkvarteret bliver i fremtiden serveret i Borgportens tidligere isenkram-forretning, hvor renoveringen er sket i overensstemmelse med de rustikke, gamle rammer.</p>

Om en uge åbner Starbucks i Borgporten sin anden kaffebar i Aarhus i historiske omgivelser ved indgangen til Latinerkvarteret.

Der er kælet for rammerne, når Starbucks, verdens største kaffebar-kæde, om en uge åbner sin anden butik i Aarhus i Latinerkvarteret på kanten til Store Torv.

Adressen er nærmere bestemt Borgporten i den mere end 100 år gamle ejendom, der blev Aarhus' første butiksarkade.

Det er tre år siden, århusianerne fik deres første Starbucks, som kan opleves i Salling, der under Dansk Supermarkeds-kæden driver 15 af kædens kaffebarer i Danmark som franchaise.

Annonce

Borgporten-ejendommens arkitektur er respekteret i indretningen, hvor cafégæsterne kan nyde kaffen med udsyn til fritlagt murværk og gamle søjler. Den nye kaffebar åbner tirsdag 23. august klokken 10 med musik fra en dj og goodiebags til de første 150 kunder.

Blandt andre Karin Salling og Marianne Bedsted, direktør for Starbucks Salling og Carl's Jr. er med, når det går løs i lokalerne, der tidligere husede byens sidste isenkræmmer, Borgportens Isenkram.

Storemanager Elisabeth Madsen glæder sig meget til at byde århusianere og alle aldre indenfor.

»Der er en helt særlig stemning i de lokaler. De er fuldstændig fantastiske, og det har vi stor respekt for og har værnet om i vores indretning,« siger Elisabeth Madsen.

Som nærmeste nabo får Starbucks i øvrigt Illums Bolighus, der i midten af oktober rykker fra Hasle og ind i det centrale Aarhus.

Gæsterne kan blandt andet i de nye omgivelser nyde synet af de gamle søjler samt det rensede og fritlagte murværk, der igennem de seneste årtier har været gemt bag vareudbuddet i Borgportens Isenkram. Målet med indretningen har været at få ejendommens historiske kvaliteter frem, og det er et team af arkitekter og designere fra Starbucks' europæiske hovedsæde i Amsterdam, der har stået for indretningen med blandt andet rustikke trægulve og håndmalet kunst på væggene.

Den nye Starbucks, der bliver den første selvstændige café i Aarhus, vil også byde udeservering. Baristaerne vil servere kaffen frem til klokken 22, indtil festugen er ovre. Normal åbningstid bliver klokken 7.30 til 20.00.

Starbucks på Store Torv er den 21. Starbucks i Danmark. Siden 2012, har Dansk Supermarked Group og Starbucks åbnet 15 Starbucks i Danmark - nogle af dem ligger som en del af Dansk Supermarkeds varehuse som Salling, Føtex og Bilka, andre ligger på selvstændige strøgadresser.

Starbucks havde tidligere også café i Storcenter Nord, men den butik er lukket.

Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midttrafiks formand om billetsnydere: - Jeg har svært ved at tro, det skulle være rigtigt, at så mange ikke betaler for turen

Debat For abonnenter

De offentlige toiletter fungerer aldrig: Hvornår træder kommunen i karakter?

Aarhus

Afstemning - du bestemmer: Skal vi tjekke op på de hylende tog eller rådden cykelkultur?

Alarm 112

Mystisk tyveri af landsbys bogautomat: Den er tung, stort set værdiløs og pist væk

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne For abonnenter

Gartnerens to døtre skulle have været én søn: - Men for os har det været en gave at være tvillinger

Østjylland

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Debat For abonnenter

Rådmand og politi må finde en løsning på balladen på Aarhus Ø

Erhverv

Var på fallittens rand: Århusiansk spilfirma sælger for halv milliard kroner

Aarhus For abonnenter

Se her, Aarhus: I Odder findes det gode eksempel på et godt liv som voksen-handicappet

Aarhus

Kedelig førsteplads: Aarhus topper corona-barometer

Annonce