Annonce
Kultur

Aarhus' første kønsfestival er i fuld gang

Buck Angel fra Los Angeles deler sin bevægende personlige livshistorie og processen i sit kønsskifte fra kvinde til mand, mens han udfordrer publikums forestilling om, hvad der gør nogen til en mand eller en kvinde. Hans foredrag på Dokk1 torsdag kl. 16.30-18.00 er gratis. PR-foto
Annonce

AARHUS: The Genderhouse Festival, Aarhus' første Queer Arts Festival om køn, seksualitet og identitet, er i fuld gang.

Festivalens 3. uge byder på internationale programpunkter og urpremiere på en helt ny performance, "Manhouse 2.0", af lokale Himherandit Productions, tirsdag 18. september. Koreograf Andreas Constantinou tager fat i temaerne impotens, præstationsangst og skrøbelig maskulinitet.

Fra England kommer Lucy McCormick og hendes Girl Squad med forestillingen "Triple Threat", der vises på Åbne Scene på Godsbanen 20. september.

To dage efter præsenteres den britiske forestilling "Obstacle" og Hilde Sandevolds "Dans, for satan" på samme scene.

24. september inviteres publikum til at spise med Dagmara Bilon (UK), som under det fint tilberedte måltid bærer en moderkage på sit hoved. Forestillingen "Eat Your Beans" er på Åbne Scene.

Foruden de fem forestillinger åbner festivalen en ny udstilling på Århus Kunstakademi 18. september.

20. september er der gratis seminar på Dokk1 kl. 16.30-18.00 med amerikanske Buck Angel, der deler sin personlige livshistorie om i sit kønsskifte fra kvinde til mand. The Genderhouse Festival løber frem til og med 27. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce