Annonce
Aarhus

Aarhus-firma tordner derudad: Søstrene Grene åbner butik nummer 200

Søstrene Grene har åbnet butik nummer 200. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Aarhus-kæden regner med at åbne yderligere 150 butikker i de næste tre år.

Annonce

AARHUS: Den århusianske kæde Søstrene Grene fortsætter med at vokse. Forleden åbnede butik nummer 200, og om tre år venter kæden at have yderligere 150 butikker.

Den første Søstrene Grene-butik åbnede på Strøget i Aarhus i 1973. I fredags kom Nykøbing Falster til, og i dag er kæden i 16 lande. Andre ruster sig til nethandel, men kernen i Søstrene Grenes koncept er fortsat de fysiske butikker.

- Vi er meget taknemmelige for, at vores kunder tager så godt imod Søstrene Grene og vores særlige butikskoncept med labyrintagtige gange, klassisk musik og behageligt, dæmpet lys og farvekoordinerede varer. Konceptet er ens, uanset om du besøger en Søstrene Grene-butik i Nykøbing Falster, Aarhus eller Tokyo. Vi giver kunderne en anderledes butiksoplevelse, forklarer Mikkel Grene, adm. direktør og medejer af Søstrene Grene.

Han fortsætter:

- Ekspansion og vækst har aldrig været et mål i sig selv. For os er det vigtigste at gøre tingene ordentligt og sørge for, at vores værdier og kultur er med.

I 2005 åbnede kæden sin første butik uden for landets grænser, og i dag er kæden på 16 markeder: Belgien, Danmark, England, Frankrig, Færøerne, Holland, Irland, Island, Japan, Nordirland, Norge, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

I de næste tre år venter Søstrene Grene at åbne yderligere 150 butikker, ligesom man kigger på helt nye markeder. Den store vækst kræver et topmoderne logistisk setup, og derfor har kæden bygget et 30.000 kvadratmeter stort, nyt logistikcenter i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce