Annonce
Sport

Aarhus Fremad henter Hagelskjær permanent

Thomas Hagelskjær har stået samtlige kampe for Aarhus Fremad, siden han kom til. Også de to pokalkampe mod Vendsyssel FF og Randers FC. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Thomas Hagelskjær har været lejet i Vejle i denne sæson, men kommer på en fri transfer til sommer.

FODBOLD: Thomas Hagelskjær har i denne sæson været lejet til Aarhus Fremad fra Superliga-klubben Vejle Boldklub. Men når hans kontrakt med vejlenserne udløber til sommer, skifter han permanent til Aarhus Fremad på en etårig kontrakt.

Det skriver Aarhus Fremad på deres hjemmeside.

Thomas Hagelskjær har været fast mand i sæsonen og har stået samtlige kampe siden sin ankomst.

- Det første halve år har været alt, hvad jeg har håbet på. Det har været fedt at få lov til at spille en masse fodbold igen efter lang tid uden så mange kampe. Derudover er Fremad bare et fantastisk sted at være. Der er fedt miljø, folk kommer, fordi de gerne vil være her, og så har man også en fornemmelse af, at folk nyder at være sammen og bruge tid på hinanden. Det er et kanon miljø at være i, siger Thomas Hagelskjær til klubbens hjemmeside.

Thomas Hagelskjær er oprindeligt fra Hjortshøj og er tidligere reservemålmand i AGF, mens han også nåede 12 Superliga-kampe for Vejle Boldklub. I foråret skal han sammen med Aarhus Fremad gå efter at rykke op i 1. Division, hvilket er sæsonens målsætning. Klubben ligger aktuelt nummer fire i 2. Divisions pulje 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Århusianske personligheder har alle lært vigtigheden af at stå sammen

Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce