Annonce
Sport

Aarhus Fremad henter rutineret angriber

Jeppe Hansen i aktion for Kolding i et opgør i den næstebedste række mod Superliga-oprykkerne fra Viborg, Foto: Ole Nielsen.

FODBOLD: Aarhus Fremad har forstærket sig frem mod den kommende sæson i landets tredjebedste række.

Århusianerne, der endte på en tredjeplads i oprykningsslutspillet, har nemlig indgået en et-årig aftale med angriberen Jeppe Hansen, der i de seneste sæsoner har tørnet ud for Kolding IF i NordicBet Ligaen.

Den 32-årige frontløber har spillet 46 kampe for koldingenserne, scoret 12 gange, og har tidligere også spillet for Fredericia, OB og flere islandske klubber. I sin tid i OB blev det til ti førsteholdskampe, de otte i Superligaen.

Annonce

Jeppe Hansen skal ved siden af fodbolden til at studere, og ønsker derfor ikke længere at spille fuldtidsfodbold.

- Et af mine mål ved at tage til Fremad er at blive en bedre spiller, og spille på et hold, der bare spiller fed fodbold. Nu har jeg haft fornøjelsen af at se kampene i Fremad det seneste år, og jeg er virkelig imponeret over den måde, Fremad spiller på. Det kunne jeg rigtig gerne tænke mig at være en del af. Jeg kan ikke sige, jeg nogensinde har spillet på et hold, som spiller så god fodbold, som jeg synes, Fremad gør, siger Jeppe Hansen.

- Om vi skal rykke op eller ej, kan jeg ikke vurdere. Jeg er rykket op tre gange tidligere, og det kunne selvfølgelig være rigtig sjovt at få én mere på CV’et.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger skulle en anden Kolding-spiller, midtstopperen Mathias Høgsholt, også være på vej til Aarhus Fremad.

Den 27-årige forsvarsspiller har mere end 140 førsteholdskampe for Kolding IF og har derudover også en fortid hos Fredericia.

Og mens Aarhus Fremad altså opruster, mister en anden Aarhus-klub, VSK Aarhus, til gengæld en markant profil:

Anfører Marcus Sloth Jørgensen har således skrevet en to-årig kontrakt med oprykkerne til NordicBet Ligaen Jammerbugt FC.

Den 24-årige midtbanespiller har en fortid i både Brabrand og Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce