Annonce
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

På et gyldent kvarter fik Aarhus Fremad vendt kampen og vandt 3-1 i Ringkøbing. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Fodbold: Det var top mod bund, der tørnede sammen søndag eftermiddag i Ringkøbing, og det blev topholdet Aarhus Fremad, der trak det længste strå. Aarhus Fremad vandt kampen med 3-1, men var bagud med 0-1 ved pausen.

I det første kvarter af 2. halvleg satte de århusianske gæster dog tingene på plads og scorede tre gange. Sejren betyder, at Aarhus Fremad stadig ligger nummer et i rækken, og holdet fra Riisvangen har nu 26 point, to mere end Middelfart, der ligger nummer to.

- Selv om vi var bagud med 0-1 ved pausen, havde vi spillet en OK 1. halvleg, men vi var ikke farlige nok. I pausen blev der talt med store bogstaver, det tog spillerne til sig, og vi gik ud og spillede en flot 2. halvleg, hvor alle steppede op. De fem gram, vi manglede i 1. halvleg, fik vi lagt på, og vi kunne godt have vundet med 6-1, uden nogen kunne indvende noget mod det. Christian Nissen havde et par store, og vi kom til en masse hjørnespark, hvor vi var lige ved, men vi glæder os over, at vi skabte så mange chancer, som vi gjorde.

- Mathias Laursen spillede rigtig godt efter pausen. Han var pågående og farlig og gjorde sine medspillere gode. Desuden leverede Morten Bisgaard en flot præstation i målet. Det var hans første kamp i år, og han var med, fordi Elias Rafn Olafsson var med det islandske U21 landshold. Og Michael Ravn var skadet, sagde Aarhus Fremads træner Morten Mølkjær. leo

Ringkøbing-Aarhus Fremad 1-3 (1-0)

2. division Pulje 2

Aarhus Fremads målscorere: Nicklas Ullum, Mathias Laursen, Jacob Florin Torp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Annonce