Annonce
Sport

Aarhus Fremad nappede tre point på Tømrermester Tim Jensens Park

Store, stærke Christian Nissen kom igen på måltavlen for Aarhus Fremad, da angriberen scorede til  1-0 i udekampen mod Avarta.
Aarhus Fremad presser fortsat FC Helsingør i kampen om oprykning til 1. division efter sejr på 2-0 over Avarta. Brabrand er tilsyneladende allerede rendt på sommerferie.

FODBOLD: Aarhus Fremad og Helsingør fortsætter parløbet, kapløbet om den ene oprykningsplads til landets næstebedste række.

Lørdag vandt de to tophold i 2. division således deres respektive kampe, og det betyder, at der inden de to sidste spillerunder er dømt status qou: To point er nordsjællænderne foran flokken fra Riisvangen.

Fremad var et smut på Tømrermester Tim Jensens Park for at møde Avarta, og selvom det er et stadionnavn, der nok aftvinger respekt, leverede århusianerne varen, vandt 2-0 på scoringer efter pausen af Christian Nissen og Christian Bech.

Annonce

Nissen bragte sit hold i front på et straffespark og blot fire minutter senere afgjorde Bech reelt opgøret med sit mål til 2-0 mod oprykningsspillets agterlanterne.

Og så kunne Fremad-spillerne jo godt lige have brugt en hjælpende fod eller to fra Thisted, der i samme tidsrum var på besøg i Helsingør, men thyboerne var aldrig i nærheden af at slæbe noget med hjem til det nordvestlige Jylland. De kom ellers friskt spankulerende med to sejre i bagagen over Brønshøj og Frem, men på Helsingør Stadion ventede den tidligere AGFer Jeppe Kjær, der med to scoringer inden pausen satte gæsterne skakmat.

Og kort inde i anden halvleg gjorde Lucas Haren det så til slutresultatet 3-0.Aarhus Fremad skal i næste spillerunde onsdag aften igen på tur til hovedstadsområdet, hvor HIK venter, mens der sluttes af næste weekend med en hjemmekamp mod Frem. Helsingør skal på eget græs møde AB, inden de sætter punktum på udebane mod Jammerbugt FC.

Også Brabrand, der i den seneste runde tabte til Helsingør, var lørdag på Sjælland, men det gav ikke meget at skrive hjem kærester og koner om. 0-4 tabte århusianerne nemlig i Hellerup til HIK, og det lugtede i bund og grund af et mandskab, der så småt er røget på sommerferie. Brabrand gled med nederlaget ned på en femteplads i oprykningsspillet.

Århusiansk gevinst var der til gengæld til VSK Aarhus i nedrykningsspillet, hvor det blev til en sejr på 1-0 på udebane mod Skovshoved. Emir Cilas blev matchvinder med en scoring i det 85. minut, og VSK indtager inden de sidste kampe en solid tredjeplads i den del af rækken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Annonce