Annonce
Sport

Aarhus Fremad-profil rykker til Kolding

Mike Vestergård var med i samtlige Aarhus Fremad-kampe i efteråret på nær en hjemmekamp mod AB, som holdet tabte. Arkivfoto: Ole Nielsen
Midtbanespilleren skifter til klubben, hvor den nu tidligere Fremad-cheftræner Morten Mølkjær skiftede til.

FODBOLD: Midtbanespilleren Mike Vestergård følger med den nu tidligere Aarhus Fremad-træner Morten Mølkjær til Kolding IF.

Det skriver Kolding IF på deres hjemmeside.

22-årige Vestergård gør sig på den centrale midtbane og har været Aarhus Fremads måske bedste spiller i efterårsssæsonen, hvor han i en artikel her i Århus Stiftstidende var på både Morten Mølkjærs og Brabrand-cheftræner Tom Søjbergs "Efterårets hold".

– Jeg er utrolig glad og stolt over skiftet. Det har altid været en drengedrøm at spille fodbold på højest mulige plan. Det kommer til at være en helt anden hverdag med et større og mere professionelt setup.

– Jeg er en beggebenet midtbanespiller, der kan både offensivt og defensivt. Derudover dækker jeg et stort område og er en fighter, siger Mike Vestergård til Koldings hjemmeside.

Mike Vestergård har fået en kontrakt, der løber til sommeren 2022. Da han, ligesom resten af Aarhus Fremad-truppen, ikke var på kontrakt, er skiftet uden overgangssum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce