Annonce
Sport

Aarhus Fremad tog den fjerde sejr i træk

Christian Nissen var igen på pletten for Aarhus Fremad. Foto: Ole Nielsen.
Århusianerne holder fast i toppen af rækken med den fjerde sejr på stribe. VSK Aarhus fik også sin første sejr, da en snu målræv var på pletten i Ringkøbing.

FODBOLD: Aarhus Fremad vandt søndagsopgøret i Pandrup mod Jammerbugt FC med 2-0 efter en føring på 1-0 ved pausen. Det var holdets fjerde sejr i træk, og i alle kampene har Fremad holdt buret rent.

Christian Nissen bragte Fremad foran 1-0 efter 27 minutter på straffespark dømt mod Rune Friis, der blev tacklet bagfra i feltet, og efter en time scorede Malthe Dahl Overgaard til slutresultatet 2-0 efter flot opspil. Sejren betyder, at århusianerne rykker op på en delt andenplads sammen med Middelfart, et point efter AB, og de to klubber mødes førstkommende lørdag på Riisvangen.

- I 1. halvleg spillede vi flot fodbold og var i kontrol ud fra en stærk defensiv, men vi var også gode på bolden. I 2. halvleg trykkede de os lidt med deres lange bolde, men vi forsvarede os godt som hold og holdt dem væk fra de store chancer. Deres tryk gav os nogle gode kontramuligheder, og vi scorede til 2-0 på en af dem.

- Christian Nissen scorede et mål og lavede en assist, og det var vigtigt for hans selvtillid. I dag havde vi Michael Ravn i mål, da vores normale keeper islændingen Elias Rafn Olafsson var udtaget til det islandske U21 landshold, og det var dejligt for os at se Michael Ravn træde i karakter. Han leverede en flot indsats og viste, han godt kan være med på det her niveau. Alt i alt var det en god holdpræstation og ros til Emil Hauge Mortensen for en utrættelig arbejdsindsats, sagde Aarhus Fremads træner Morten Mølkjær. leo

Jammerbugt FC-Aarhus Fremad 0-2 (0-1)

2. division Pulje 2

Aarhus Fremads målscorere: Christian Nissen, Malthe Dahl Overgaard.

Jakob Rittig matchvinder i VSK-sejr

FODBOLD: Jakob Rittig blev matchvinder, da VSK Aarhus vandt med 2-1 i Ringkøbing. Det første mål scorede han efter 32 minutter, og det andet lige efter pausen.

Dermed kom VSK igen på vinderkurs efter fem kampe uden sejr.

- Som vi har gjort det i stort set alle vores kampe, leverede vi en god præstation, og i dag gav det tre point, fordi vi var dygtige nok til det. Det var os, der satte rammerne for spillet, og jeg synes, vi skulle have scoret nogle flere mål. Men vi præsterede fint og var dygtige nok til at få lavet de mål, der skulle til, og fik lukket af bagude.

- Gutterne har også fortjent det, og det er sjovt at arbejde hårdt, når det lykkes at få tre point. Vi ser langsigtet på tingene, og kan vi fortsætte i samme spor, er jeg sikker på, der ligger flere point og venter på os. Spillerne viser mod og vilje til at arbejde hårdt, og det betyder, vi har flyttet os. Vi rykker hele tiden, og det er det, vi har fokus på, sagde VSKs træner Jens Gjesing. leo

Ringkøbing-VSK Aarhus 1-2 (1-1)

2. division Pulje 2

VSK Aarhus målscorere: Jakob Rittig 2.

Annonce
AGF For abonnenter

Stiftens analyse: Det er ikke mange AGF-spillere, der kan se sig selv i spejlet - holdet skal finde en decideret måltyv, hvis de vil tilbage til den sjove ende af tabellen

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rikke-Marie skal scannes for alvorlig sygdom, men hospitalet har først tid i 2024: - Jeg troede ikke mine egne øjne

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Et af byens ældste spisesteder har kendt rigmand som erklæret stamkunde - det forstår man

Aarhus

Aarhus Pride lukker flere centrale gader: Få seneste nyt om trafik og politi

Debat

Vi sad med ryggen mod muren foran politikerne: Jeg er rystet over, hvordan det lokale demokrati fungerer

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Aarhus

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Aarhus For abonnenter

Rådmand afviste fællesråds repræsentant til møde om havneudvidelse: Det beklager han nu

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Kultur

En læser undrer sig: Hvorfor dropper Friheden ikke musikere, som Tivoli i København aflyser af frygt for slåskampe?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Aarhus

Køreplanen er klar: Letbanen skruer op for trafikken

Aarhus For abonnenter

Fra Napoleons generaler til Jægergårdsgade: På Klassisk 65 er de danmarksmestre i at sable champagne

Alarm 112

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Annonce