Annonce
Sport

Aarhus Fremad tog sjette sejr i træk

Mathias "Marvin" Laursen kom igen på måltavlen for Aarhus Fremad. Foto: Ole Nielsen
Med lørdagens tre point over Vejgaard sidder århusianerne solidt på førstepladsen i 2. Divisions pulje 2
Annonce

FODBOLD: Topholdet Aarhus Fremad vandt for sjette gang i træk, da Vejgaard B blev besejret med 3-0 i Aalborg Øst. Ved pausen førte århusianerne med 1-0. I alle seks opgør er der ikke blevet scoret mod Aarhus Fremads keepere, og målscoren er så fin som 13-0.

Med sejren konsoliderede Aarhus Fremad sig på førstepladsen med 22 point efter ni kampe.

- I dag spillede vi en rigtig god kamp og var i fuld kontrol fra første til sidste fløjt, stort set. De perioder, hvor Vejgaard forsøgte bringe noget fysik ind i det, spillede vi bolden godt rundt, og vi var nok i boldbesiddelse i 80 procent af tiden. Vi var dygtige i vores opbygning af spillet og kørte dem rundt og kunne godt have vundet større.

- Det var dejligt at spille til nul igen, og vi er glade for at have overstået den kamp her så godt, for vi har haft problemer med Vejgaard heroppe før. Jacob Torp spillede en stor kamp, han scorede til 1-0 og var med i de to næste også. Det var svært at se, hvem der scorede målet til 2-0. For først ramte vi overliggeren to gange, inden de i flere omgange reddede på stregen, men det var vist Mathias Laursen, der havde sidste fod på bolden, sagde Aarhus Fremads træner Morten Mølkjær.

leo

Vejgaard B-Aarhus Fremad 0-3 (0-1)

2. division Pulje 2

Aarhus Fremads målscorere: Christian Nissen, Mathias Laursen, Jacob Florin Torp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Håndboldklub er afhængig af forældres frivillige indsats for at få økonomien i mål: Vil du helst sælge burgere eller rydde op efter motionsløb?

Annonce