Annonce
Sport

Aarhus Fremad tog til grænsen og lagde yderligere tre point i kurven

Emil Hauge scorede til 2-0 for Aarhus Fremad i opgøret i det sønderjyske. Foto: Ole Nielsen
Med en sikker udesejr i Tønder over FC Sydvest udbyggede Aarhus Fremad deres føring i 2. Division pulje 2

FODBOLD: Aarhus Fremad fortsætter fremmarchen i 2. Division.

Lørdag eftermiddag blev det til endnu en sejr for de gul/sort-stribede fra Nordbyen – 2-0 på udebane over FC Sydvest – og dermed konsoliderede de positionen som duks i pulje 2.

På banen i Tønder bragte Christian Nissen århusianerne foran efter 25 minutters spil, og føringen blev fordoblet, da Emil Hauge Mortensen gjorde det til 2-0.

Og det blev der ikke rokket resten af vejen til sommerens slutfløjt. Endnu et clean sheet til Fremad-defensiven, der blot har lukket seks mål ind i 14 kampe i 2. Division i denne sæson.

Aarhus Fremad har nu seks point ned til Brabrand på andenpladsen og otte ned til AB på tredjepladsen. De to klubber tørner sammen søndag i Gladsaxe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];