Annonce
Sport

Aarhus Fremad vandt på Fyn: Cheftræner jubler over præstationen

Sæl eller skarp angriber? Søren Andreasen scorede mod Næsby og har nu scoret tre mål i de seneste to kampe Arkivfoto: Ole Nielsen.
Aarhus Fremad er øverst i 2. Division efter en helstøbt indsats.
Annonce

FODBOLD: Aarhus Fremad er stadig ubesejrede i 2. Division.

Fremad brugte nemlig lørdagen på at vinde 2-1 på udebane mod Næsby. Søren Andreasen scorede et flot hovedstødsmål i første halvleg, hvor han lignede en rovfugl, der dykkede efter sit bytte. Han lå nærmest vandret i luften, da han sendte holdet foran.

I anden halvleg scorede Magnus Kirchheiner sit fjerde mål på fire kampe, før Marcus de Claville reducerede til slutresultatet 1-2 med et skud fra distancen.

- Vores første halvleg er noget af det bedste, jeg har set i min tid i Aarhus Fremad. Vi havde et højt niveau i offensiven, defensiven, genpres og får skabt rigtig mange chancer. De blokerer vel fire-fem bolde på målstregen og i feltet. I anden halvleg bliver det mere blandet. De bliver bedre, og da de scorer til 2-1, kommer de også til chancer, men vi har omvendt også muligheder for at lukke kampen. Så vi kan være rigtig tilfredse og har en dejlig følelse i kroppen, selvom vi gerne ville have scoret et par mål mere, siger Aarhus Fremad-cheftræner Morten Dahm Kjærgaard.

Han havde roser over hele linjen til sit mandskab.

- Der var høj kvalitet hele vejen rundt. Christian Bech, Nikolaj Kirk og Mathias Damgaard styrer kampen rigtig flot, Søren Andreasen scorer et flot mål, og Lucas From spiller sin bedste kamp, siden han kom til. Og så er det utrolig fedt at se et talent udfolde sig på den måde, som Magnus Kirchheiner gør. Men det er svært at vælge nogen fra. Det var helstøbt i dag, siger Morten Dahm Kjærgaard.

Aarhus Fremad har syv point efter de tre første kampe. Det er nok til en delt førsteplads med lokalrivalerne fra VSK Aarhus. De to hold mødes på lørdag på Riisvangen.

2. Division

Næsby Boldklub - Aarhus Fremad 1-2 (0-1)

  • 0-1 Søren Andreasen (26.)
  • 0-2 Magnus Kirchheiner (57.)
  • 1-2 Marcus de Claville (75.)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Trods anbefalinger om det modsatte: Skole i Ry har sendt tre klasser på lejrtur

Aarhus

Stor stigning: Største antal nye smittede i Aarhus i en måned

Annonce