Annonce
Aarhus

Aarhus-guider viser rundt i efterårsferien

"Vokseværk" foran Musikhuset er én af de mange skulpturer, man kan høre om, når Aarhus Explorers 13. oktober tager på kunsttur i byparken. PR-foto
Annonce

AARHUS: Tag på rundtur i Sydhavnen. Se på skulpturer og gadekunst. Eller kom med til tops i rådhustårnet.

Det er nogle af tilbuddene fra Aarhusguiderne og Aarhus Explorers i løbet af efterårsferien.

Lørdag 12. oktober klokken 11 med start fra Dokk1 tager Aarhus Explorers deltagerne med på en tur med fokus på Sydhavnen før og nu. Engang gjaldt det om at forsyne byen med gas og el. Nu handler det om at producere film, lave avis og drive bankvirksomhed.

Søndag 13. oktober klokken 12 giver Aarhus Explorers på turen "Skulpturer i byparken" en gennemgang af de mange skulpturer i og omkring Musikhuset, Aros og rådhuset.

Fra mandag 14. til fredag 18. oktober har Aarhusguiderne dagligt to rundvisninger på Aarhus Rådhus. Det er klokken 11-12 og igen klokken 14-15. Indimellem, klokken 13-13.30, er der mulighed for en halv times opstigning i rådhustårnet. Man kan også vælge én af de ordinære rådhusrundvisninger lørdag 12. eller 19. oktober klokken 10-11 eller klokken 11.30-12.30.

Der skal betales for at komme med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Kultur

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Aarhus har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce