Annonce
Aarhus

Aarhus-instruktørs film med Ghita Nørby i hovedrollen får stor pris

Ghita Nørby har hovedrollen i den prisbelønnede film. Fotograf Tobias Scavenius
Mads Koudal scorede 5000 dollars. Ghita Nørby har hovedrollen.
Annonce

AARHUS: Den århusianske filminstruktør og skuespiller Mads Koudal er netop vendt hjem fra Sydkorea og med en pris i bagagen.

Hans kortfilm ”Mellem Sten og et Hårdt Sted” fik hæderen. Filmen har Ghita Nørby i hovedrollen.

Mads Koudals film var udvalgt blandt 5752 indsendte film til den prestigefyldte Asiana International Short Film Festival i Seoul, Sydkorea. Filmen blev af festivalens jury tildelt Special Jury prisen for second best short film. Med prisen fulgte 5000 dollars.

- Jeg er stadig målløs. At vinde denne pris betyder rigtig meget og at jeg blev inviteret til Seoul var en vanvittig overraskelse og oplevelse, og at sidde i en fyldt sal i Seoul og se min lille film blive så flot modtaget glemmer jeg aldrig.

Filmen blev tidligere på året nomineret til bedste danske kortfilm på Odense International Filmfestival og er nu på rejse rundt på festivaler over hele verden.

”Mellem Sten og et Hårdt Sted” er kort fortalt en smuk løsrivelseshistorie om forholdet mellem 81-årige Birthe (Ghita Nørby), der kæmper med tiltagende demens, og hendes 55-årige datter Karen (Jeanne Rasmussen), der har Downs syndrom og stadig bor hjemme hos sin mor.

I andre roller i filmen ses Charlotte Fich og Mikkel Vadsholt.

Filmen

”Mellem Sten og et Hårdt Sted” er instrueret og skrevet af Mads Koudal og produceret af Mellow CPH og har blandt andet modtaget støtte fra Aarhus Filmværksted, Dansk Skuespillerforbund, Danske Dramatikere, Blockbuster og Landsforeningen Downs syndrom.

Jeanne Rasmussen og Charlotte Fich er med i filmen. Foto: Sebastian Falck Stigsby
Mads Koudal på den røde løber i Seoul. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce