Annonce
Navne

Aarhus Jazz Orchestra har valgt sin ny orkesterchef

Anders Ørbæk er Aarhus Jazz Orchestras ny orkesterchef. Han tiltræder med det samme. Pressefoto: Aarhus Jazz Orchestra
Annonce

Nyt job: Aarhus Jazz Orchestra har valgt Anders Ørbæk som ny orkesterchef. Ørbæk har siden 2018 været kunstnerisk ansvarlig producent hos Aarhus Jazz Orchestra, og da den tidligere orkesterchef Dorthe Andersen stoppede ved udgangen af 2020, har han desuden fungeret som konstitueret orkesterchef.

Anders Ørbæk skal, i tæt samarbejde med bestyrelsen og den øvrige organisation, videreføre orkestrets virke og stå i spidsen for de fremtidige projekter, samt den overordnede strategiske og kunstneriske udvikling.

- Vi er meget glade for, at Anders Ørbæk har valgt at søge og takke ja til stillingen som vores nye orkesterchef. Vi har haft et stærkt kvalificeret ansøgerfelt til jobbet, siger formand for bestyrelsen Mette Rohde Gottschalck i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Anders har de dokumenterede kvalifikationer, som vi har lagt stor vægt på i udvælgelsesprocessen. Han har et indgående kendskab til jazzmusikken og har ved flere lejligheder bevist sine evner til at føre orkestret ud i spændende og udfordrende projekter.

Hun fremhæver derudover, at Anders Ørbæk har et godt netværk i jazzmiljøet både lokalt og nationalt.

- Og så er det vigtigt for os, at han er en faciliterende og inddragende leder, der passer rigtig godt ind i organisationen, understreger hun.

Anders Ørbæk, der tiltræder med det samme, er meget glad for sin nye stilling og siger:

- Aarhus Jazz Orchestra en spændende kulturinstitution med dedikerede og dygtige medarbejdere og mange gode samarbejdspartnere. Jeg ser frem til at videreføre og udvikle orkestrets arbejde og skabe masser af fantastiske musikoplevelser for et mangfoldigt publikum i alle aldre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Navne

Jubilæum: 25 år med Tanzania i blodet

Annonce