Annonce
Sport

Aarhus-løberen Musah endte sidst i EM-finalen: Italiensk forhåndsfavorit tog guldet

Kojo Musah vandt DM i 60 meter i februar måned. Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI.

ATLETIK: Kojo Musah løb godt i både sit indledende heat og i semifinalen, men i selve finalen i 60 meter ved inde-EM kunne Musah ikke helt være med.

Kojo Musah endte sidst blandt de otte i finalen med en tid på 6.68 sekunder.

Bookmakerne havde Aarhus 1900-løberen som stor underdog til finalen, og placeringen som nummer otte følger nogenlunde den placering, der var blevet forudsagt om Musah.

Kojo Musah kom skidt i gang i finalen, hvor han på de første tyve meter ikke rigtig fandt fodfæste. Han var ved at hente tid på de sidste 40 meter, men det lykkedes ikke at komme op på en bedre position.

Finaletiden er syv hundrededele langsommere end den tid, han satte ved inde-DM i februar og var også den mest langsomme af de tre tider, han satte til EM. Her løb han 6.65 i det indledende heat og 6.63 i semifinalen.

Vinderen af 60 meter-løbet blev den italienske forhåndsfavorit Marcell Lamont Jacobs, der med sin suveræne vindertid på 6.47 satte den hurtigste tid i verden på distancen i denne sæson. Tyske Kevin Kranz fik sølv i tiden 6.60 og slovakiske Ján Volko tog bronze i tiden 6.61.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce