Annonce
Navne

Aarhus-lektor hædret som årets underviser

Lektor Gitte Buje på Erhvervsakademi Aarhus er kåret til årets bedste underviser. Det skete ved DM i Entreprenørskab for studerende på videregående uddannelser, som Fonden for Entreprenørskab står bag. PR-foto

Hæder: Lektor Gitte Buje på Erhvervsakademi Aarhus er kåret til årets bedste underviser.

Det er andet år i træk - og tredje gang - at en lektor fra Erhvervsakademi Aarhus vinder prisen.

Lektor, MBA og cand.fil. Gitte Buje var rørt til tårer, da hun forleden modtog prisen 'Educator Of The Year Award 2021', som blev uddelt ved det årlige DM i Entreprenørskab for studerende på videregående uddannelser, som Fonden for Entreprenørskab står bag.

Annonce

60-årige Gitte Buje, der bor i Aarhus, har siden 2014 undervist på professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship. Inden hun kom til Erhvervsakademi Aarhus, har hun arbejdet som innovationschef hos Arla og drevet eget reklamebureau.

Hun er kendt for sin passionerede støtte til studerende, der driver egne virksomheder. Ved konkurrencer har hendes studerende vundet adskillige DM- og EM-titler i entreprenørskab.

Hun er den tredje lektor fra Erhvervsakademi Aarhus, der vinder prisen som årets underviser ved DM i Entreprenørskab. Sidste år vandt Jesper Nørskov, og i 2018 vandt Steen Kamronn prisen. Det er de studerende, der indstiller til prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce