Annonce
Navne

Aarhus Letbane får ny formand

Mie Krog bliver fra 1. januar 2021 ny formand for bestyrelsen i Aarhus Letbane I/S. Pressefoto
Fra årsskiftet får bestyrelsen i Aarhus Letbane I/S en erfaren forretningsudvikler spidsen. Direktør og bestyrelsesprofil Mie Krog tager over for Steen Stavnsbo, der har ønsket at give depechen videre.
Annonce

NAVNE: Den 52-årige direktør og erfarne leder- og bestyrelsesprofil Mie Krog bliver fra 1. januar 2021 ny formand for bestyrelsen i Aarhus Letbane I/S. Den nuværende bestyrelsesformand, Steen Stavnsbo, har ønsket at udtræde af bestyrelsen.

- Steen Stavnsbo har gjort et flot stykke arbejde på den post, og vi har nu en velfungerende letbane fra Odder til Grenaa, der leverer flotte resultater og samtidig bidrager til både væksten og den grønne omstilling i vores region. Nu handler det om at optimere driften til gavn for de mange borgere, der hver dag benytter banen. Jeg er overbevist om, at vi med Mie i spidsen for bestyrelsen har den rette organisation til den opgave, og jeg ser meget frem til samarbejdet, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Region Midtjylland ejer sammen med Aarhus Kommune letbanen.

- Efter en svær start med indkørings- og stabilitetsproblemer står vi i dag med et pålideligt og stabilt transporttilbud, og jeg vil gerne takke Steen Stavnsbo for hans kæmpeindsats med at bringe os hertil. Jeg er helt sikker på, at Mie Krogh er den rigtige til at folde letbanens potentialer endnu mere ud - både som et attraktivt alternativ til privatbilismen og som en drivende kraft for den dynamiske og bæredygtige udvikling i hele vores region, siger borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard (S).

Annonce

20 års erfaring som topleder

Mie Krog er 52 år gammel, cand.negot. og med en HD i afsætning fra Aarhus Universitet.

Hun har mere end 20 års erfaring som topleder i virksomheder som Lego, Salling Group og Jysk og driver i dag sin egen virksomhed, Vimavima, der leverer strategisk rådgivning og lederudvikling og har derudover bestyrelsesposter i en række store virksomheder.


Det er også en lærepost for mig, for jeg er ikke vant til at arbejde i et offentligt ejet selskab.

Mie Krogh, kommende formand for Aarhus Letbane


Hun glæder sig til at tage opgaven som letbaneformand på sig.

- Letbanen spiller en vigtig rolle for borgerne i de fire kommuner. Det er en bæredygtig og attraktiv transportform for den enkelte, der samtidig binder os alle sammen – fra Grenaa og til Odder. Det er en drivkraft for både udvikling og grøn omstilling i hele Østjylland, og den fortælling skal vi nu folde endnu mere ud, så Danmarks første letbane bliver til gavn for endnu flere glade kunder, siger hun i pressemeddelelsen.

- Samtidigt er det er også en lærepost for mig, for jeg er ikke vant til at arbejde i et offentligt ejet selskab. Men jeg kan bringe fokus på udvikling af forretningen og samarbejde om gode løsninger i spil, og jeg ser meget frem til arbejdet.

Bestyrelsen i Aarhus Letbane I/S består af syv medlemmer udpeget af ejerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Annonce