Annonce
Navne

Aarhus-pianist fejrer fødselsdag og jubilæum

Ivar Sørensen fylder 75 år og kan samtidig fejre 60-års jubilæum som pianist. Foto: Jens Thaysen
Annonce

75 Pianist Ivar Sørensen, Aarhus, fylder 75 år fredag 26. januar. Han kan samtidig fejre 60-års jubilæum som selvlært, udøvende musiker.

Ivar Sørensen er født i Aarhus og kan se tilbage på et travlt liv med mange oplevelser. Mange husker ham som pianist fra begyndelsen på Jacobs BarBQ, hvor han i ni år trak både skuespillere og sangere til, når de var færdige med deres forestillinger på teatret og i Musikhuset Aarhus og derefter kunne få lov til at optræde på slap line til hans akkompagnement i pianobaren.

Ivar Sørensen har også været kapelmester og komponist på Aarhus Studenterrevy og på tv og har i mere end 30 år været pianist på restauranter i Gl. Skagen. De senere år har han hver sommer optrådt på Grenen Kunstmuseum.

For fire år siden åbnede han Ivars Herreværelse i sit atelier i Skolegade, hvor han hver anden onsdag holder koncerter med en række solister og hjælpere til glæde for seniorer i Aarhus. Man kan læse mere om Ivars Herreværelse på www.ivarsherrevaerelse.dk eller på Facebook.

Ivar Sørensen markerer fødselsdag og jubilæum fredag 26. januar med musikalsk reception i Ivars Herreværelse fra kl. 14.30 til 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce