Annonce
Aarhus

Aarhus-skole sender 14 klasser hjem: Ramt af stort corona-smitteudbrud

Et stort smitteudbrud har ramt Gammelgaardsskolen. Derfor er 23 klasser hjemsendt, indtil eleverne kan vise en negativ coronatest. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

ÅBYHØJ: Et stort corona-smitteudbrud har ramt Gammelgaardsskolen i Åbyhøj, hvor 23 elever er smittet med Covid-19. Derudover er en vikar samt en lærer på 6. årgang også smittet med coronavirus.

Derfor sendte skoleleder Torben Jensen søndag denne besked til skolens forældre på platformen Aula:

- Status på nuværende tidspunkt er, at der i morgen er hjemsendt 14 klasser og syv lærere/pædagoger. Vi kan håndtere vikarsituationen på skolen, men det kan i sagens natur være nødvendigt med vikardækning i de klasser, hvor der er hjemsendte lærere/pædagoger.

Skoleleder Torben Jensen holdt afskedsreception mandag eftermiddag, derfor har det ikke været muligt for Århus Stiftstidende at få en uddybende kommentar.

I beskeden fortæller skolederen samtidig, at alle "nære kontakter" til de smittede er blevet ringet op.

Annonce

Åbyhøj nummer to

Smittetallet i Aarhus Kommune bliver ved med at være for højt, så for at skærpe opmærksomheden omkring problemer, er Aarhus Kommune begyndt at offentliggøre langt mere detaljerede corona-data.

Kommunen offentliggør således dagligt corona-data for hvert enkelt postnummer i kommunen, og den seneste af slagsen viser, at Aarhus V sammen med Solbjerg og Tranbjerg i den forgangne uge var forholdsmæssigt hårdest ramte.

Mandag har top 3 på listen dog allerede ændret sig, da Åbyhøj er rykket op som nummer to på listen, og det kan formentlig føres tilbage til det store smitteudbrud på Gammelgaardsskolen i Åbyhøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Annonce