Annonce
Aarhus

Aarhus Sporveje hårdt ramt: Flere buschauffører smittet med corona

Yderligere to buschauffører fra Aarhus Sporveje er smittet med corona. I alt har 16 chauffører været smittet - halvdelen er raske igen. Arkivfoto: Kim Haugaard
16 af busselskabets chauffører har været smittet. Halvdelen er dog raske igen.
Annonce

AARHUS: Tirsdag 11. august blev der indført tvungen mundbind i den kollektive trafik i Aarhus. Trods tiltaget er yderligere to chauffører hos Aarhus Sporveje, der kører bybusser i landets næststørste by, siden i torsdags dog blevet konstateret smittet med corona-virus, covid-19.

Det oplyser HR- og kvalitetschef Bjarne Larsen fra Aarhus Sporveje til Fagbladet 3F.

- Siden er endnu to af vores chauffører blevet testet positive. Siden 31. juli har vi i alt haft 16 chauffører, der var smittet med corona-virus. Halvdelen af dem er raske igen, og ingen af de 16 chauffører har været indlagt til behandling på et sygehus, siger Bjarne Larsen til Fagbladet 3F.

Aarhus Sporvejes tre stationer i henholdsvis Tilst, Hasselager og Risskov. Med de seneste smittede har der nu været meldt om smittede alle tre steder.

Annonce

Frygt for coronaen

Anita Nørgaard, der er arbejdsmiljørepræsentant og buschauffør hos Aarhus Sporveje, fortæller, at de fleste chauffører frygter selv at blive syge.

- Når jeg taler med mine kollegaer, tager de situationen pænt, og alle taler ordentligt til hinanden. Men jeg tror også, at alle er angste og nervøse for selv at blive smittet med corona-virus, siger hun til Fagbladet 3F.

Hun siger endvidere, at folk er også blevet bedre til at holde afstand på stationerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Wellness-center brød igen og igen coronaregler: Til sidst kom politiet forbi med bøder

Annonce