Annonce
Aarhus

Aarhus Svømmestadion åbner nyt bassin

<p>Aarhus Svømmestadion slå dørene op til nyt indendørsbassin mandag klokken 7. Foto: Aarhus Svømmestadion</p>

Svømmehallen på Ingerslev Boulevard slår dørene op til et nyrenoveret bassin mandag morgen klokken 7.

I fire måneder har indendørsbassinet været lukket, og motions-, elite- og fritidssvømmere har svømmet baner under åben himmel i udendørsbassinet.
Indendørsbassinet på Aarhus Svømmestadion har nemlig været under renovering, men mandag klokken 7 er et nyt og bedre bassin igen klar til århusianske svømmeentusiaster.
»Det er en stor dag på mandag, når vi byder vores svømmere velkommen i et nyt bassin. Vi tager vores svømmende gæster og deres ambitioner seriøst, og derfor er det vigtigt for os, at vores faciliteter er i orden. Vi ved, at svømmerne er ivrige efter at springe i det nye bassin, og at der derfor kommer flere spændte gæster, allerede når vi åbner klokken 7. På åbningsdagen byder vi de første morgenfriske svømmere velkommen med kaffe og rundstykker før eller efter de springer i det nye bassin,« siger Stine Seneca, der er daglig leder på Aarhus Svømmestadion.
Annonce
Bassinet har været under forvandling i fire måneder, og fra på mandag kan svømmerne opleve et bassin med hvide og blå fliser, der skal give vandet en flot blå farve. Og det er ikke kun bassinet, der har været under renovering. Også billetsalget er nyt på svømmestadion.
»Aarhus Svømmestadion er et svømmebad, hvor der kommer mange svømmere med høje forventninger og ønsker til deres svømmetræning. Med gode faciliteter udviser vi respekt for den ambitiøse atmosfære, og det sammen med et kompetent personale, giver vores svømmegæster den bedste oplevelse, når de svømmer. Derfor håber vi selvfølgelig også, at svømmerne bliver glade for at svømme i det nye bassin, og at der allerede på mandag bliver godt gang i svømningen frem til lukketid klokken 21,« siger Stine Seneca.
Det ny Aarhus Svømmestadion åbner mandag 14. november klokken 7.
Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce