Annonce
Kultur

Aarhus Teater fortsætter parløb med Opgang2

Med forestillingen "OMG" rykker Opgang2 Turnéteater for femte gang ind på Aarhus Teater. "OMG" en ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden ? bevidst og ubevidst. Foto: Ditte Chemnitz

Siden 2013 har det århusianske ungdomsteater Opgang2 Turnéteater kunnet opleves på Aarhus Teater. Nu forlænger de to teatre deres samarbejde.

AARHUS: 3. april har Opgang2 urpremiere på deres nye forestilling "OMG - kærlighed og andre katastrofer" på Aarhus Teater. Det århusianske publikum har siden samarbejdet begyndte i 2013 kunnet opleve fem forestillinger, heriblandt den Reumertvindende "4 Ever" fra 2014.

Nu forlænger de to teatre samarbejdet til 2021.

- Opgang2 laver teater af høj kvalitet, hvilket Reumert-komiteen jo også helt berettiget har påskønnet. Pia Marcussen skriver vedkommende dramatik, der på helt særlig vis formår at tale i øjenhøjde til sit publikum. Det har jeg en kæmpe respekt for og det falder helt i tråd med mit ønske om at præsentere publikum for ny dansk dramatik - også et yngre publikum, som vi gerne byder velkommen i teatret, udtaler teaterdirektør Trine Holm Thomsen i en pressemeddelelse.

Danmark største og smukkeste

Pia Marcussen, kunstnerisk leder af Opgang2 Turnéteater supplerer:

- Aarhus Teater er Danmarks største og - synes jeg - smukkeste landsdelsscene, der med stor succes og kunstnerisk gennemslagskraft når et bredt publikum. Når vi rykker ind på Aarhus Teater er det med stor respekt for en institution, der gerne vil nå ud til et nyt publikum med ny dramatik. Her er altid højt til loftet og den tillid, vi bliver mødt med er helt fantastisk.

Aftalen med Aarhus Teater gør det muligt for Opgang2 Turnéteater at holde danmarkspremiere og en stationær spilleperiode i Aarhus.

"OMG Kærlighed og andre katastrofer" får urpremiere på Stiklingen 3. april. Forestillingen spiller til og med 14. april, hvorefter forestillingen skal på turné i hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce