Annonce
Kultur

Aarhus Teater inviterer til techno og stroboskoplys på Studio

Russiske Nastia Ivanova performer ravekulturen foran publikum til den finske lyddesigner Mitja Nylunds nykomponerede techno i Aarhus Teaters forestilling om technokulturen "Untz-Untz-Untz", der har premiere 17. januar på Studio. Foto: Christian Bang

Aarhus Teater dykker ned i techno-rave-kulturens væsen med forestillingen 'Untz-Untz-Untz', der mikser foredrag med musik og performance.

AARHUS: Titlen 'Untz-Untz-Untz' skal forstås som lyden af det pulserende technobeat og synet af danseren, der slipper kontrollen på dansegulvet til et rave.

Det internationale hold bag forestillingen på Aarhus Teater har kendskab til miljøet indefra og inviterer publikum til en blotlæggelse af techno-rave-kulturen. Forestillingen er todelt og foregår på to scener. Første del er en forelæsning på engelsk om kulturens DNA og technoens historie på Stiklingen, mens anden del, der demonstrerer en kultur, hvor formålet er komme ud af sin krop ved at glemme sig selv, foregår på Studio.

Russiske Nastia Ivanova performer ravekulturen foran publikum til den finske lyddesigner Mitja Nylunds nykomponerede techno. Den svenske koreograf Martin Forsberg, Fors Works, har instrueret forestillingen, mens husscenograf David Gehrt har stået for scenografien.

"Untz-Untz-Untz" spiller 17. januar til 16. februar. Efter sidste forestilling kan man tage med til raveparty på Tape i Mejlgade, hvor alle med en billet til forestillingen i løbet af spilleperioden har mulighed for at komme ind og opleve technokulturen udenfor teatrets vægge.

23. januar er der introduktion til forestillingen fra kl. 18.30 i Scala Foyer. Tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Publikum bliver klogere på technokulturen i "Untz-Untz-Untz", der både består af foredrag og dans. Foto: Christian Bang
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce