Annonce
Kultur

Aarhus Teater udvider: Tre ekstra Jesus Christ Superstar-forestillinger

Jesus Christ Superstar med Simon Mathew i hovedrollen som Jesus. Blandt de medvirkende er også Mikkel Kaastrup-Mathew, Cecilie Stenspil og Jacob Madsen. Foto: Axel Schütt

95 procent af billetterne til rockmusicalen Jesus Christ Superstar er allerede solgt. Stor efterspørgsel får Aarhus Teater til at sætte yderligere tre forestillinger på programmet.

AARHUS: Rift om billetterne til forestillingen Jesus Christ Superstar får Aarhus Teater til at sætte tre ekstra forestillinger på programmet.

Publikum har allerede købt 95 procent af billetterne til rockmusicalen om Jesus' sidste syv dage på jorden, der havde premiere på Aarhus Teater 22. april. 24.000 har allerede sikret sig billet til musicalen med Simon Mathew, Mikkel Kaastrup-Mathew og Cecilie Stenspil i berømte roller som Jesus, Judas og Maria Magdalena ud af en samlet kapacitet på 25.300.

Den store efterspørgsel får nu Aarhus Teater til at tilbyde yderligere tre forestillinger.

- Vi har kun ganske få spredte billetter tilbage i hele spilleperioden, fortrinsvis på 2. balkon, og efterspørgslen er fortsat stor. Derfor har vi besluttet at tilbyde publikum tre ekstra Jesus-forestillinger, siger direktør på Aarhus Teater, Allan Aagaard.

De tre ekstra spilledage er 6., 7. og 8. juni, og med de tre ekstra forestillinger er yderligere 2.100 billetter sat til salg fra onsdag morgen. Allan Aagaard forklarer, at man nok skal være hurtigt ude for at få fingrene i en billet.

- Jeg er rigtig glad for, at publikum har taget så godt imod forestillingen, og hvis det går lige så stærkt at sælge Jesus-ekstraforestillinger, som det gik med den ekstra forestilling, vi kunne indsætte på Erasmus Montanus tidligere på foråret, så skal publikum nok ikke vente for længe med at bestille billet, siger han og oplyser, at ekstra-forestillingen af Erasmus Montanus blev solgt på blot halvanden time.

Det er den svenske instruktør Elisabeth Linton, der står for iscenesættelsen af rockmusicalen, som siden sin første iscenesættelse på Broadway i 1971 er blevet opført tallige gange i hele verden. Også på Aarhus Teater er den blevet taget godt imod med blandt andet fem stjerner i Århus Stiftstidende.

Jesus Christ Superstar havde premiere 22. april og spiller frem til 3. juni samt de tre ekstra forestillinger 6., 7. og 8. juni.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Kultur

Har du også undret dig over stjernehimlen i to busskure?: Snart får flere af Aarhus' ikoniske champignoner en opfriskning

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce