Annonce
Aarhus

Aarhus-trykkeri starter produktion i København

Anders Grønborg (til højre) og kompagnon Esben Mols Kabell har netop startet trykkeriproduktion i Vallensbæk til stor gavn for Lasertryk.dk's sjællandske kunder. Foto: PR.

Lasertryk vil efterkomme kundernes ønsker om hurtig levering. Webbutikker er under pres fra udenlandske giganter.

Annonce

AARHUS: Mange tryksager skal leveres i en fart, og det får det voldsomt ekspanderende århusianske firma Lasertryk til at skabe et produktionsanlæg i Vallensbæk ved København. Hastigheden ved levering betyder meget for specielt e-handelsvirksomheder.

Med de styrkede produktionsmuskler kan Lasertryk.dk, der sælger langt størstedelen af sine tryksager på nettet, tilbyde lynhurtig levering på hele Sjælland.

- Vores allerhurtigste leveringsform til Sjælland har hidtil været dagen efter bestilling, men nu kan vi tilbyde levering allerede samme dag på alle sjællandske adresser, hvis vi har bestillingen inden klokken 11. Hastighed er et af de vigtigste parametre for, at kunderne vælger os og får en god oplevelse, siger Anders Grønborg, administrerende direktør i Lasertryk.dk.

Lasertryk

LaserTryk.dk A/S er med 300 ansatte et af landets største trykkerier med afdelinger i Aarhus og Vallensbæk.Koncernen består desuden af bogtrykkeriet Scandinavian Book A/S samt selskaber i Norge, Sverige, Storbritannien og Tyskland.

www.lasertryk.dk

Annonce

Hurtig levering

Den 3500 kvadratmeter store produktion rummer fire digitale trykmaskiner, der kan producere cirka 50.000 digitale tryk i timen og bliver arbejdsplads for 30 medarbejdere.

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, analyserer hvert år danskernes forbrug og vaner i forbindelse med internethandel. Den konkluderer, at fleksibel og hurtig levering er den næstvigtigste faktor - kun overgået af prisen. Samtidig oplever 46 procent af webbutiksindehavere, at kunderne vil betale mere for en hurtig levering.

- Leveringshastighed er altafgørende for en webbutiks succes. Jeg har lige været til den store amerikanske konference shoptalk i USA om e-handel og detailhandel, hvor alle fokuserede på hurtig levering. I 2017 er dag-til-dag-levering standarden, og vil man skille sig ud, skal man levere samme dag eller tilbyde meget sen deadline for, hvornår man kan bestille og stadig få det leveret dagen efter, fortæller Niels Ralund, administrerende direktør i FDIH.

Ifølge Niels Ralund er internationale giganter på trapperne til at entrere det danske marked. Amazon bygger et enormt lager i Stettin i Polen, der sikrer daglig levering i Danmark, og Alibaba er ved at etablere kontor i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce