Annonce
Sport

Aarhus United får tilgang af gammel kending: Trio af stregspillere er klar til næste sæson

Selvom Horsens Håndbold Elite satser stort, må de forberede sig på at spille playoff-kampe for at blive i kvindernes bedste håndboldrække. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Efter to år væk fra klubben vender Celine Holst i næste sæson tilbage til Aarhus United. Der kunne ikke findes plads til stregspilleren i Horsens, der i stedet vender tilbage til Stadionhallen.

HÅNDBOLD: For knapt to år siden blev Celine Holst beskrevet som en af ligaens absolut stærkeste spillere rent fysisk af Skanderborgs sportschef Henrik Lyngby. Han skulle under ingen omstændigheder nyde noget af en slåskamp med stregspilleren.

I næste sæson kan Aarhus Uniteds modstandere dog se frem til at skulle slås med lige netop Celine Holst, der vender tilbage til Aarhus United, efter hun for to år siden ophævede sin kontrakt med klubben.

Det skete, fordi den dengang 21-årige stregspiller simpelthen havde mistet lysten til at spille håndbold, og afskeden med holdkammeraterne blev en tårevædet en af slagsen for rullende kameraer.

Annonce

Men siden har Celine Holst genfundet glæden ved håndbold. Først med en sæson i hjembyen Skanderborg, før hun i denne sæson har tørnet ud for Horsens bedste kvindehold, der snart skal ud i playoff-kampe for at redde livet i kvindeligaen.

Stærk streg-trio sikret

I Horsens stod det dog klart, at der ikke ville blive plads til Holst i næste sæson, da Horsens satser stort og i næste sæson får tilgang af landsholdsspilleren Stine Bodholt. For Celine Holst er der dog nu fundet en god løsning.

- Nu har jeg været væk fra Aarhus United i et par sæsoner, og nogle gange skal man væk for virkelig at finde ud af, hvad man rigtigt savner. Jeg glæder mig ufatteligt meget til igen at kunne kalde Stadionhallen min hjemmebane, fortæller Celine Holst i klubbens pressemeddelelse.

Celine Holsts Blå Bog

Fulde navn: Celine Holst Elkjær

Født 25. maj 1997 - 23 år gammel

Opvokset i Skanderborg

Ungdomshåndbold i Skanderborg og derefter skifte til GOG som U16-spiller

Klubber i kvindeligaen:

  • HC Odense (14-15): 3 kampe, 3 mål
  • Skanderborg Håndbold (16-17): 21 kampe, 29 mål
  • Aarhus United (17-19): 41 kampe, 46 mål
  • Skanderborg Håndbold (19-20): 23 kampe, 39 mål
  • Horsens Håndbold Elite (20-21): 29 kampe, 33 mål
  • Total i kvindeligaen: 117 kampe, 150 mål

Det har siden slutningen af februar været en kendsgerning, at Annika Meyer ikke fortsætter i det århusianske til næste sæson, da hun rejser til fransk håndbold. Man har allerede sikret sig norske Katarina Bjørnskau Berens, og nu kommer Celine Holst så altså også til.

- Med tre stærke og vidt forskellige stregspillere til den kommende sæson, får vi yderligere redskaber i værktøjskassen i begge ender af banen, fortæller cheftræner Heine Eriksen.

Tredje og sidste stregspiller i det regnestykke er forsvarsgeneral Marie Aamand, som Celine Holst netop kom som erstatning for i Skanderborg Håndbold for to år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce