Annonce
Sport

Aarhus United forlænger aftalen med svensk målvogter

Nora Persson har forlænget aftalen med Aarhus United frem til sommeren 2022. Foto: Kim Haugaard
20-årige Nora Persson har gjort det glimrende i sin første sæson i Aarhus United og er blevet belønnet med en ny toårig aftale af ligaklubben.

HÅNDBOLD: Aarhus United forlænger aftalen med deres svenske målmandstalent Nora Persson. Den 20-årige keeper er blevet enig med klubben om en ny toårig aftale, der løber frem til sommeren 2022.

Persson har i efteråret været andetvalg i målet og har gjort flere gode indhop i ligaen. Blandt andet i efterårets sidste kamp på hjemmebane mod TTH Holstebro, hvor svenskeren havde flere store redninger i sejren på 28-23 over vestjyderne og helt fortjent blev kåret som kampens spiller.

I efteråret har hun stået med en samlet redningsprocent på 31,8 i 11 kampe og har været et glimrende supplement til Martina Thörn.

- Min første tid i Aarhus United har været meget spændende, og det har overgået mine forventninger, der ellers var meget store. Det er virkelig et fantastisk miljø at være en del af, og jeg var ikke i tvivl, da muligheden for en forlængelse af kontrakten kom på tale, udtaler Nora Persson i en pressemeddelelse fra Aarhus United.

Den unge keeper har fået rigeligt med træningstid i december måned, hvor hun har været den primære målvogter, mens Martina Thörn har været med det svenske landshold til VM i Japan. Persson er endnu ikke i spil til det stærkeste landshold i sit hjemland, men hun har potentialet til at blive rigtigt god, lyder det fra United-træner Heine Eriksen.

- Hun arbejder stenhårdt hver eneste dag for at blive endnu bedre og lægger hele tiden på sit niveau. Nora er allerede en dygtig målvogter, hvilket vi blandt andet så i efterårets sidste hjemmekamp mod TTH, hvor hun blev kåret som kampens spiller, og jeg glæder mig til at være med til at udfolde hendes store talent i de kommende år. Jeg er sikker på, at hun kan nå langt som målvogter, udtaler Heine Eriksen.

Kontraktforlængelsen med den svenske målvogter er den anden indenfor kort tid. I slutningen af november måned forlængede Aarhus United også aftalen med holdets venstre fløj June Bøttger for de næste to sæsoner, og ifølge klubben skulle den snart være klar med endnu en kontrakt for den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Annonce