Annonce
Sport

Aarhus United har to spillere med på efterårets hold

June Bøttger har været et sikkert valg på venstrefløjen i Aarhus United og er med på efterårets hold i kvindernes liga. Foto: Ole Nielsen
June Bøttger og Celine Lundbye er begge med på efterårets hold i kvindernes håndboldliga. Efterårets mest effektive spiller er Mia Rej fra København Håndbold.
Annonce

HÅNDBOLD: Kvindernes håndboldliga er gået på pause og VM venter lige om hjørnet. Det har givet Dansk Håndbold Forbund mulighed for at samle op på grundspillets første 13 kampe og opstille efterårets hold ud fra bedømmelsen "Mest effektive spiller". Her indføres alle statistikker fra kampen i et program, der måler spillernes samlede effektivitet.

Ud fra det princip er efterårets hold blevet udtaget. En spiller til hver af de syv positioner, hvoraf to af dem er besat af spillere fra Aarhus United. På venstre fløj er norske June Bøttger kommet på holdet med en effektivitet på 30,46 procent, mens Celine Lundbye for anden sæson i træk er en del af efterårets hold med 33,16 procent på højre back.

De to århusianske spillere er også de mest scorede for Aarhus United i efteråret. Celine Lundbye topper holdets topscorerliste med 67 mål, mens June Bøttger har lavet 53 mål i 13 kampe.

De fire andre spillere på holdet er målvogter Anna Kristensen fra Viborg HK, venstre back Jeanett Egebakken Kristiansen fra Herning-Ikast Håndbold, playmaker Mia Rej fra København Håndbold og højre fløj Marit Røsberg Jacobsen fra Team Esbjerg.

Mest effektive spiller i efteråret er Mia Rej fra København Håndbold. Hun er lige nu med som reserve i den danske landsholdstrup ved VM i Japan.

Kvindernes håndboldliga starter op igen i januar måned, hvor Aarhus United i årets første kamp møder Horsens på udebane 4. januar.

Aarhus United er placeret på en niendeplads i tabellen med 13 point efter 13 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce