Annonce
Sport

Aarhus United henter dansk mester til stregen

Annika Meyer skifter til sommer til Aarhus United fra København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annika Meyer skifter til sommer fra København Håndbold til Aarhus United, hvor hun har skrevet under på en toårig aftale.

HÅNDBOLD: Aarhus United forstærker sig yderligere til den kommende sæson. Kvindeligaholdet har lavet en toårig aftale med stregspilleren Annika Meyer, der skifter fra de regerende danske mestre fra København Håndbold. Den 24-årige stregspiller har allerede en del erfaring efter fire år i Bundesligaen og to år hos hovedstadens tophold.

- Jeg synes, Aarhus United er det helt rigtige step videre for mig i min karriere. Jeg kender Heine som en superdygtig træner, der vil være god for min videre udvikling, og det set-up, der er i Aarhus United tiltaler mig bare rigtig meget. Her får jeg mulighed for at prøve mig af på min faglighed samtidig med en håndboldkarriere, siger stregspilleren i en pressemeddelelse fra United.

Cheftræner Heine Eriksen har længe ønsket at få Meyer til Aarhus og forsøgte allerede ved Aarhus Uniteds spæde start at få overtalt den danske mester til at vælge Aarhus fremfor København.

- Jeg ved, hvor hårdt hun arbejder, og hun kommer helt sikkert til at løfte intensiteten i vores træning, siger træneren.

Annika Meyer skal sammen med Marie Aamand Sørensen deles om spilletiden på stregen i den nye sæson.

- Det er to helt forskellige stregspillertyper – og det er vi helt bevidst gået efter. De passer rigtig godt sammen, siger Heine Eriksen.

Han får mulighed for at se sin nye spiller i aktion, når Aarhus United møder København Håndbold på udebane i sidste runde af gruppespillet.

Samme aften spiller Skanderborg Håndbolds kvinder mod Ringkøbing på hjemmebane i et drabeligt opgør, hvor gæsterne skal have point for at undgå den direkte nedrykning, mens hjemmeholdet også har hårdt brug for en sejr for at sikre sig det bedste udgangspunkt til det kommende kvalifikationsspil.

Kampene begynder klokken 19.30

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce