Annonce
Sport

Aarhus United lukkede sæson med remis: Halvandet minut fra at slå NFH på ny

Annika Meyer leverede fem scoringer, i hvad der var hendes sidste kamp i Aarhus United - i hvert fald for denne omgang. Arkivfoto: Johnny Pedersen
For hverken Aarhus United eller Skanderborg Håndbold var der det helt store på spil, da sidste runde af kvindeligaens slut- og kvalifikationsspil blev afviklet.

HÅNDBOLD: For de fleste hold var der ikke andet end æren at spille for i kvindeligaens sidste runde af slut- og kvalifikationsspil, som blev afviklet lørdag.

For Aarhus United var chancen for en semifinaleplads forduftet, men de århusianske kvinder leverede alligevel en flot præstation langt væk hjemmefra, da de hev et uafgjort resultat med hjem fra Nykøbing Falster.

Århusianerne førte ellers med to mål, da der resterede halvandet minut af kampen, men en tominutters udvisning til topscorer Mathilde Neesgaard, der ellers leverede ti scoringer, gjorde det muligt for hjemmeholdet at udligne til slutresultatet 29-29.

Annonce

Kort forinden var også Skanderborgs kvinder i aktion i en ligeledes ligegyldig kamp. Ude mod Horsens Håndbold Elite fik skanderborgenserne sig et ordentligt lag tæsk.

Efter en times håndbold havde Horsens nemlig scoret 35 mål og Skanderborg havde kun scoret 20. Det gjorde dog ingen forskel for Skanderborg, der allerede har sikret sig overlevelse, mens Horsens til gengæld må spille playoff-kampe for at overleve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce