Annonce
Sport

Aarhus United må igen skrive kontrakter

Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen har grund til begejstring. Århusianerne er pillet af DHFs sorte liste og må igen tegne kontrakter. Foto: Ole Nielsen

Håndboldligaklubben blev onsdag pillet af Dansk Håndbold Forbunds sorte liste og kan tage fat på forberedelserne til den nye sæson.

HÅNDBOLD: De har længe befundet sig på den kedelige liste over klubber, der ikke måtte tegne kontrakter. Onsdag eftermiddag blev Aarhus United imidlertid pillet af den sorte liste i Dansk Håndbold Forbund og kan endelig vende blikket mod den nye sæson.

En godkendelse, der vækker stor glæde hos Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen.

- Det betyder vanvittigt meget, at vi igen må skrive kontrakter. Der er stor forskel på at lave sine forberedelser og have nogle ønske på tegnebrættet til nu at have muligheden for at trykke på knappen og komme i gang med arbejdet, siger træneren.

- Jeg har et klart og skarpt billede af, hvordan holdet skal se ud og når jeg i morgen tidlig(torsdag) vågner, så går jeg i gang med arbejdet med at skabe et nyt hold. Det bliver nogle hektiske dage og en hektisk weekend, men jeg føler, at er godt forberedt til opgaven, siger Heine Eriksen.

Annonce

Røg på listen i december

Klubben kom på den sorte liste i begyndelsen af december og har siden hen haft gang i en større indsamling, der skulle dække underskuddet fra de to første sæsoner i klubbens korte levetid. Der skulle i alt hentes halvanden million for, at ligaklubben ville være klar til at gå ind i sæson tre. Et mål, som de stort set nåede inden skæringsdatoen 24. januar.

Her havde ligaklubben samlet lidt over 1,4 million sammen og kunne dermed sende et årsregnskab til godkendelse hos Dansk Håndbold Forbund.

Bestyrelsesformand Mads Winther udtalte dengang, at han forventede, at klubben ville blive fjernet fra listen i februar.

- Vi er ved at fintælle tingene på kontoret. Vi skal lige have det sidste med for at nå i mål og så sætter vi os med vores revisorer fra BDO. Det er min overbevisning, at vi kan få lavet et fornuftigt perioderegnskab og sendt det ind til DHF, så vi kan komme af den sorte liste. Så vores plan holder, sagde formanden.

Onsdag blev formandens forudsigelser en realitet og Aarhus United er igen en del af de kontraktforeninger i håndbold Danmark, der må skrive kontrakter.

Aarhus United møder onsdag aften Nykøbing Falster på udebane.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce