Annonce
Sport

Aarhus United med endnu en forlængelse: Lokal fløjspiller får endnu en sæson på holdet

Inden coronanedlukningen satte en stopper for store dele af idrætten, var Frederikke Hedegaard træner for U13-håndboldpigerne i HEI. Arkivfoto: Ole Nielsen
Efter en sæson med masser af spilletid på højrefløjen i Charlotte Mikkelsens fravær, har Aarhus Uniteds lokalprodukt Frederikke Hedegaard nu fået forlænget sin kontrakt med den aarhusianske klub.
Annonce

HÅNDBOLD: For ganske få dage siden forlængede Aarhus United med stregspiller Marie Aamand Sørensen og kort efter offentliggjorde de tilgangen af norske Katarina Bjørnskau Berens.

Torsdag var der igen nyt fra den aarhusianske klub, der denne gang kunne fortælle, at højrefløjen Frederikke Hedegaard har fået forlænget sin kontrakt med et år mere.


De mange spilleminutter i denne sæson har skærpet min lyst, og jeg er klar på at lægge yderligere lag på mit spil i den kommende tid.

Frederikke Hedegaard


Hedegaard har i indeværende sæson spillet en del for de aarhusianske kvinder, efter førstevalget på fløjen Charlotte Mikkelsen løb ind i en korsbåndsskade i midten af november.

- Frederikke Hedegaard er et rigtigt Aarhus-produkt, og hun gør det fantastisk i en ung alder. Hendes mange minutter på banen i en ung alder samt hendes stabilitet og arbejdsindsats til træning gør hende til en værdifuld spiller for Aarhus United, og jeg er sikker på, at Frederikke får mange sæsoner i Håndboldligaen, fortæller Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen på holdets hjemmeside.

Annonce

Klar til at lægge på i sit spil

Allerede i 2018 kom den nu 20-årige fløj ind omkring førsteholdet, selvom hun på daværende tidspunkt var i gang med sit første år som U19-spiller. Siden har Hedegaard fået mere ansvar og spilletid, og i denne sæson har hun altså vikarieret som fast højrefløj i Mikkelsens fravær.

- De mange spilleminutter i denne sæson har skærpet min lyst, og jeg er klar på at lægge yderligere lag på mit spil i den kommende tid, siger Hedegaard.

Samtidig fortæller Hedegaard, at hun til efteråret påbegynder sine studier, hvilket hun efter eget udsagn fint kan kombinere med tilværelsen som håndboldspiller.

Hedegaards talent har der aldrig hersket tvivl om, og derfor er aarhusianeren, der har fortid i samarbejdsklubberne HEI og VRI, da noteret for 33 landskampe for diverse ungdomslandshold.

Tirsdag skal Hedegaard igen i aktion for de aarhusianske kvinder, når de tager imod Odense Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce