Annonce
Sport

Aarhus United: På et tidspunkt slår vi Nykøbing Falster

Kristina Mulle Kristiansen høje tempo har ofte givet Aarhus United problemer. Århusianerne har ikke formået at slå holdet fra Falster endnu. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Nykøbing Falster er det eneste af holdene i ligaen, som Aarhus United ikke har formået at besejre. Onsdag gør de et nyt forsøg.

HÅNDBOLD: De har prøvet at besejre alle de andre hold i ligaen, men holdet fra Nykøbing Falster har Aarhus United aldrig formået at besejre. I sidste sæson blev det uafgjort i stadionhallen, men de tre andre interne opgør er endt med nederlag på over 10 mål til århusianerne.

I begyndelsen af sæsonen har falstringene haft svært ved at ramme niveau, men efter sejre i de to seneste kampe er holdet lige i hælene på onsdagens modstander fra Aarhus United. Cheftræner Heine Eriksen mener heller ikke, at den nuværende niendeplads i tabellen er retsvisende for Nykøbing Falsters niveau.

- De har altid været en stor udfordring for os. Vi har besejret de andre hold, der er i ligaen i år, men vi har ikke formået at vinde over Falster endnu. Det er et hold, der scorer rigtigt mange mål, når de rammer deres topniveau, og det har de gjort mod os. De spiller deres kampe i et utroligt højt tempo, og det har vi ofte haft svært ved at modstå. Det så vi også i vores kamp mod Silkeborg, som spiller på samme måde. Jeg satser dog på, at vi har lært af den kamp og er bedre rustet til opgøret, siger Heine Eriksen.

Målsætningen for første halvdel af grundspillet er at stå med 13 point for 13 kampe. Et snit, der også skal holdes i anden halvdel og dermed sende århusianerne op på en samlet score på 26, hvilket vil være nok til at sende Aarhus United i top otte eller meget tæt på.

Inden de sidste to spillerunder i 2019 er ligaen allerede knækket og det ser ud til, at de otte pladser i slutspillet skal fordeles mellem de ni højest placerede lige nu. Et spil, der meget vel kan sætte Randers og Aarhus United op mod hinanden i kampen om den sidste plads.

- Det kan det meget vel blive, men det kan også være et hold, der ligger lige over os, som går i stå eller løber ind i skader. Eksempelvis Nykøbing. Jeg har hele tiden sagt, at vi ville slutte som nummer syv, otte eller ni, og det ser ud til at holde stik. Jeg havde troet, at et hold som Horsens ville kæmpe med om de pladser, men der må jeg sige, at jeg har taget fejl. Det bliver en meget tæt duel om de sidste pladser, men kan vi følge vores plan helt til slut, så vil vi også være tæt på, siger Eriksen.

I har 11 point lige nu med to kampe tilbage. Hvor skal I hente de to point?

- Vi tager til Falster med en tro på, at vi kan tage to point. Det er vores fokus lige nu. På et eller andet tidspunkt slår vi dem også. Det kunne sagtens blive onsdag. For selvom vi tabte til Odense, så føler jeg ikke, at vi var så langt fra dem. Men Nykøbing Falster laver mange mål, så vi er nødt til at kunne score på vores chancer. Det magtede vi ikke mod Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce