Annonce
Sport

Aarhus United sælger højre back til Bundesligaklub

Birna Haraldsdottir stopper i Aarhus United med øjeblikkelig virkning og fortsætter karrieren i Tyskland. Foto: Ole Nielsen

Ligaklubben har takket ja til et tilbud på deres islandske bagspiller Birna Berg Haraldsdottir, som skifter til Tyskland med øjeblikkelig virkning.

Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United bliver en profil færre i den resterende del af denne sæson. Den århusianske håndboldligaklub har takket ja til et tilbud på en af deres profiler fra en unavngiven Bundesligaklub.

Det er højrebacken Birna Berg Haraldsdottir, der er blevet købt fri af sin kontrakt. Islændingen var en af bærende spillere i år et hos Aarhus United, men har i denne sæson kæmpet med skader og er først begyndt at spille i 2019. Her er det blevet til seks kampe for bagspilleren, som har scoret fire gange.

Birna Berg havde kontraktudløb til sommer.

- Klubben og Birna har fået et rigtig godt tilbud, som vi ikke kunne sige nej til. Birna var en stor profil for os i den første sæson, men har været plaget af skader i år og det er derfor ikke blevet helt, som hun eller vi havde håbet på, siger Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen og understreger, at tilbudet fra Tyskland var af en størrelse, man er nødt til at sige ja til i Uniteds tilfælde.

- Det bliver uden tvivl en svækkelse af os, men der er også andre ting som har spillet ind. Økonomisk kunne vi ikke sige nej, ligesom det var en god mulighed for Birna, som vi ikke ville stille os i vejen for, siger træneren.

Birna Berg Haraldsdottir takker klubben for sin tid på holdet.

- Jeg er vældig taknemmelig for min tid i AARHUSUNITED, og jeg vil gerne sige tak til klubben for at give mig denne mulighed. Klubben harhjulpet mig utrolig meget gennem mine skader, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Pigerne på holdet er helt fantastiske, og jeg ønsker dem al held og lykke fremover, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce